Gudstjeneste+ på Filipskolen

Den 18. september starter vi op for Gudstjeneste+.
Søndag med ekstra god tid.

Vi ønsker at holde en samling for alle i og rundt om Byens Valgmenighed, hvor vi har tid til at lære nye at kende, tid til at lytte til Gud og tid til samtale. Vi kalder samlingerne Gudstjeneste+

10.30: Drop-in og kaffe

10.45: Lovsang og bøn for børn og voksne

11.30: Fælles frokost – alle tager noget med til det fælles tá-selv-bord. Ta’ med, hvad du kan finde i dit køleskab

12.30: Bibelundervisning (børn hjælpes i gang med en aktivitet i et andet lokale)

13.15: Vi sætter os i mindre grupper, taler om emnet og beder for hinanden

14.00: Tak for i dag
Hvis nogle vil på stranden, spille rundboldt eller andet sjov, er man velkommen til at invitere videre.

Vi drømmer om en samling, hvor børn har god mulighed for at styrke venskab med hinanden. Der vil ikke være børnekirke, som vi kender det fra Kristuskirken. Forældre kan hjælpe hinanden med at se efter børnene og sætte lege i gang. Vi er på en skole. Vi håber, det hjælper :-)

Medbring: Mad og bibel.

Alle er velkomne!