Præstetanker: Han har besluttet at give os riget

Se eller læs valgmenighedspræst Christian Callesens hilsen her.

Video: Han har besluttet at give os riget

Tak for sidst til forårsmødet. Det var så opmuntrende at mødes og dele penge ud og velsigne. Det var også fedt at have nogen med fra Honduras. Tak, Tanja!

Nu er samfundet ved at åbne op igen. Selvom nogle børnene er kommet i skole, og nogle kan komme tilbage til deres arbejdsplads, så er det stadig ikke som før på grund af de mange forholdsregler.

Måske er det ved at gå op for os, at det ikke var et sprint, vi var i gang med, men et maraton. Så begynder det at bide lidt.

Der kan ske det, at frygten for, at man selv bliver smittet, eller at man smitter andre, kan vokse. Frygten kan blive givet videre til børnene, som kan tænke på, hvad der sker, hvis de får givet smitte videre til f.eks. bedsteforældre. Frygten kan komme til at fylde.

Jeg har lyst til at minde os om et vers fraLukasevangeliet, jeg også har taget frem før:

Jesus siger:
“Frygt ikke, du lille hjord, for jeres Fader har besluttet at give jer riget.”

Vi skal ikke frygte, fordi det rige, som Jesus kommer med, er langt stærkere og overgår døden. Sygdom er ikke et problem. Den tryghed og vished om, at Jesus er hos os, og at Hans rige ikke er skrøbeligt – den har vi brug for at tage til os i denne tid.

Vi skal ikke frygte og ikke give frygt videre til andre eller vores børn.

Vores Far har bestemt at give os riget. Det er et godt og stabilt rige.
Lad os fortsat bede for vores menighed og vores land.