Hilsen til menigheden: Mission og Johannes Døbere

Se eller læs Christian Callesens hilsen her.

Se Christian Callesens hilsen ved at klikke på billedet herover.

“I Byens Valgmenighed er vi også i gang igen med flere og kortere gudstjenester, så alle kan være med. I søndags var der fuldt hus med lidt over 100 deltagere. Sådan så det også ud før renovering og Corona-krise. Der var også mange nye ansigter, og det er opmuntrende.

I wekeenden var staben og menighedsrådet afsted på et døgn sammen. Jeg fik særligt to indtryk med mig.
Det ene er, at der er en tid til mission og til at se udad. Det handler om at få evangeliet ud, og folk inviteret ind i vores fællesskaber og på Alpha. Er der nogen, du kan invitere med til Alpha? Og træffer du nye mennesker til gudstjenester, som du kan invitere med dit fællesskab eller det, du er i gang med? Lad os hjælpes ad med at invitere gæster og nye hjem til spisning, med i fællesskaber og så videre.

Det andet er, at i Byens Valgmenighed er der mange folk, der har gang i forskellige ting. Nogle omlægger endda deres liv. I weekenden talte vi om, at der er mange “Johannes Døbere”. Johannes Døberen er en, der skiller sig ud og træder ud af flokken. Han tager specielle valg, og det er der også mange i Byens Valgmenighed, som gør. De ønsker at se Guds rige og arbejde med på det, som Gud gør. Det er en kæmpe ære for os i kirken. Som kirke vil vi gerne arbejde på at finde ud af, hvordan vi opmuntrer, hepper og udruster dem. Det glæder jeg mig til.

Jeg glæder mig til at se jer til gudstjenesterne og håber, at I har fået godt gang i fællesskaberne.
Vi starter eftermiddagsgudstjenester den 6. september kl. 17.00 med temaet “Tro og tvivl.”

Vi ses!”

Har du spørgsmål, kan du tage fat i Christian Callesen her