Hold ægteskabskursus som par derhjemme

Som par kan I online gennemgå hele eller dele af kurset hjemme i jeres egen stue. Og det endda helt gratis.

For størstedelen af os ser hverdagen meget anderledes ud nu, end den gjorde for bare to uger siden. Vi arbejder hjemmefra, børnene er hjemme, fritidsaktiviteter er aflyst, og vi ser ikke i samme grad venner og familie. Kort sagt foregår vores liv i høj grad inden for hjemmets fire vægge. Det kan på samme tid være skønt og afslappende, men også udfordrende for parforholdet.
I denne tid kan der være særligt behov for at investere i vores parforhold. Ægteskabskurset er en oplagt mulighed, fordi I kan se det med hinanden derhjemme.
Ægteskabskursus er ikke kun for par, der gennemgår en svær periode eller par, der står på randen til at give op. Det henvender sig også til par, der blot ønsker at give deres parforhold et serviceeftersyn.

Sådan gør du

Kurset findes i en ældre version med danske undertekster eller en helt ny 2020-version på engelsk.
Send en mail til Sarah Hedelund på sh@alphadanmark.dk med info om, hvorvidt I ønsker adgang til det gamle videomateriale med danske undertekster eller det nye på engelsk. Herefter får du en mail om, hvordan I får adgang til kurset online.

Spred gerne opfordringen i dit netværk. Alpha står bag kurset, som er bygget på kristne værdier, men alle kan være med uanset baggrund og holdning.