Kirkelejren aflyses, men glæd dig til…

…lokal SommerOase i uge 29!

På grund af situationen med corona har vi desværre vurderet, at vi ikke kan gennemføre vores årlige kirkelejr på Skovbo Efterskole i marts 2021 på forsvarlig vis. Det var desværre heller ikke muligt at rykke bookingen til senere på året.
Næste kirkelejr ligger derfor i marts 2022.

Der er lang tid til, så derfor har vi brug for noget andet at glæde os til:

Lokal SommerOase

Mange i Byens Valgmenighed plejer at mødes på SommerOase i Horsens i uge 29, hvor man med campingvogne og telte ligger nær hinanden.
I 2021 kommer SommerOase ikke til at foregå i Horsens, men vil foregå lokalt. Der kommer til at være fælles input fra DanskOase, men også masser af plads til, at vi selv kan finde på events og aktiviteter i løbet af ugen.

Se video og læs mere om lokal SommerOase 2021, billetrefundering og meget mere

Efter nytår begynder vi at finde ud af, hvordan vores lokale SommerOase skal se ud. Måske skal vi finde en campingplads, hvor vi kan booke os ind med campingvogne? Måske skal der være events på Nørrebro?
Vi vil gerne finde et team, som sammen med staben kan være tovholdere på vores lokale SommerOase. Vil du være med? Så skriv til Christian Callesen på christian@byensvalgmenighed.dk

Sommerevents

Vi er mange, som savner fællesskabet. Når restriktionerne bliver løsnet, flere bliver vaccinerede, og det bliver varmere, kommer vi til at invitere til events, hvor der bliver tid til hygge og fællesskab.
Har du idéer og lyst til at være med til at føre det ud i livet, så skriv til sekretariatsleder Maria Callesen på maria@byensvalgmenighed.dk