Kirken har teenagere på vej

Greg Raines

Kirken har teenagere på vej

Børnene bliver ældre, vi skal derfor i gang med at tænke på, hvad der skal ske for teenagerne.

En gruppe af børnene i Juniorklynge nærmer sig 7. kl. Faktisk er der allerede et par stykker, der er ældre, og det kommende år skal derfor bruges til at gå i tænkeboks for denne gruppe børn.
Det er så helt utrolig vigtigt, at vi får lavet noget fedt for denne aldersgruppe, så de bliver ved med at have lyst til at komme i kirke og være en del af et kristent fællesskab. Det, ved jeg, er et stort ønske fra børnenes forældre.
Heldigvis er de del af en skøn kirke, og vi har som menighed et ansvar for at hjælpe forældrene, så deres børn hele tiden bliver ved med at mærke, at der er plads til dem i Byens
Valgmenighed.

Uforpligtende snak
Måske er det dig, der skal tænke med i denne proces? Har du et hjerte for teenagere, og har du lyst til at tænke med i det kommende år, så vi måske allerede kunne starte op til efteråret, så kontakt mig til en uforpligtende snak. Det bliver så fedt!!!

Oprykning
Indtil da så er der oprykning første gudstjeneste efter sommerferie. De, der lige er fyldt eller lige om lidt fylder 5 år, skal rykke fra Pixi-kirke til ABC-kirke. De, der skal i 3. kl. efter ferien, skal fra ABC-kirke til Juniorklyngen.
Det betyder, at Juniorklyngen vokser, og den har derfor brug for flere hænder.

Ledere til Juniorklyngen
Så kom meget gerne og meld dig som leder. Man behøver ikke at kunne formidle bibelhistorier, men man skal have lyst til at være sammen med denne skønne gruppe af børn.