Vi mødes

1. og 3. søndag i måneden til sammenskuds-brunch kl. 11-14 i Sankt Augustin Kirkes klokketårn. Derudover mødes de fleste af os også i mindre grupper i løbet af ugen.

Klokkeklyngen

Vi er et åbent fællesskab for studerende og unge voksne, som mødes fast den 3. søndag i måneden over sammenskuds-brunch og oplæg.

Vi ønsker at være et fællesskab, hvor man kom komme helt, som man er (kirkevant eller ej), og hvor man altid føler sig set og velkommen, selvom man er med for første gang.

Vi drømmer om, at vores venner må møde Jesus, fordi vi tror på, at han er relevant og aktuel ind i vores ungdomskultur og studieliv. Derfor har vi ofte forskellige hverdagsnære oplæg, når vi mødes til klyngebrunch. Derudover spiser vi sammen, synger sammen, og vi har altid vores taknemmelighedsrunde. Du er meget velkommen til at komme forbi og være med.

Udover vores fællesskab om søndagen, mødes en del af os i løbet af ugen i det, vi kalder basisgrupper. Det foregår hjemme hos hinanden og består typisk af 6 – 8 personer. Her spiser vi sammen, snakker om hverdagens op- og nedture og søger Gud i fællesskab gennem bibelen, musik og bøn. Det er fedt.

Tilbage til oversigt