Lederdag: Bliv klogere på dig selv som leder

Sæt kryds lørdag den 31. oktober, hvor Karin Hall underviser om “Bevægelse ledelse”.

Når Lederdagen er slut, vil du være blevet meget klogere på dig selv og hvilken type leder, du er.

Dagen er for alle, der arbejder med ledelse. Det kan være, at du er leder af et fællesskab, leder i børnekirken, leder af et projekt eller en leder, der er ved at pionére noget nyt. En leder er en, der ønsker at blive brugt af Gud til at se mennesker flytte sig, fra hvor de er, til et bedre sted. Det kan man gøre på mange forskellige måder.

Karin Hall

Karin Hall har mange års erfaring med ledelse i erhvervslivet og har en særlig indsigt i, hvor forskellige mennesker er. Bl.a. har hun arbejdet meget med MBTI (Myers Briggs Type Indicator). Hun har været en del af Byens Valgmenighed i mange år og er ved at lægge sidste hånd på en bog om ledelse.

Program og tilmelding

Der kommer et mere udførligt program og tilmelding senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 31. okt.

Vil du vide mere, så kontakt valgmenighedspræst Christian Callesen