Lederdag: Lederens mange roller

Læs mere og tilmeld dig Lederdag 31. oktober kl. 9.30-17.00 nu.

Det er med stor glæde, at vi kan invitere til lederdag i Byens Valgmenighed. Dette er en dage for alle, der arbejder med ledelse på den ene eller anden måde. Vi vil denne dag ikke kun sætte fokus lederens rolle og funktion, men sætter fokus på lederen som et helt menneske med mange roller.
I det daglige har vi mange forskellige roller. Det kan være student, forældre, bror, kollega, nabo osv.
Denne dag vil vi tale til det hele menneske
, og du vil blive klogere på, hvordan du fungerer som menneske og hvordan Gud kan bruge dig.

Underviser Karin Hall

Karin Hall vil komme med forskellige undervisninger og øvelser denne dag, så vi bliver kloge på os selv og hvordan vi relaterer til folk omkring os.
Karin har mange års erfaring med ledelse i erhvervslivet, hvor hun arbejder med IT-systemer. Hun er uddannet i MBTI, arbejder frivilligt i en café for flygtninge i Valby, arbejder med flygtninge i Grækenland og handlede kvinder på Vesterbro og i Nigeria.

Jeg har kendt Karin i 10 år, og jeg ved, at hun altid er værd at lytte til. Hun har meget erfaring, visdom og forståelse for det komplekse menneske.
Jeg føler mig meget heldig, at vi har en hel dag med Karin,” siger Christian Callesen

Dagen vil blive krydret med historier, refleksioner og musik.
09.30 Kaffe & croissant

Workshop 1
LEDELSESKERNEN
Hvad har tumledukker, isbjerge og fjedre til fælles?

Workshop 2
SOCIAL SPACE
Hvorfor opstår relationer ikke bare af sig selv?

Frokost

Workshop 3
LEDELSESFELTET
Hvordan kan vi lede i en omskiftelig verden?

Tid til refleksion

17.00 Farvel eller vi ses på restaurant

Efter lederdagen kan man tage ud og spise sammen for egen regning.
Kryds af, om du vil med på restaurant, når du tilmelder dig.

Pris og tilmelding

Det koster 50 kr. inkl. forplejning for hele dagen.
Er prisen en udfordring, kan du skrive til maria@byensvalgmenighed.dk

Husk seneste tilmelding onsdag den 28. oktober.

Ja tak! Tilmeld mig Lederdagen

Vi glæder os til at sig dig til denne spændende dag.

Christian Callesen, Helene Lilleøre og Karin Hall