Lederdøgn 2019

Tilmeld dig årets vigtigste døgn med inspiration til ledere. Trevor og Louis Golding samt Paul Davie besøger os.

Folk i København skal høre om Jesus og inviteres ind i fællesskaber. Derfor skal vi være gode til at invitere folk ind i vores liv og i kirken. På Lederdøgnet vil vi arbejde med, hvordan en inviterende kultur kan leve endnu stærkere i vores kirker. Derfor har vi inviteret Paul Davie samt parret Trevor og Lois Golding.

”Det er nemmere at lave babyer end at oprejse de døde”
Sandy Millar, pensioneret præst i HTB

Sådan er både Sandy Millar og Trevor Goldings erfaring, når det kommer til at se folk komme til tro. Det er jo et korrekt udsagn i al almindelighed. Men det er også sandt, at det nemmere at lade nykristne forme en inviterede kultur, end det er at få ”gamle” kristne til at invitere venner og bekendte med i kirke. Derfor kommer Alpha også til at spille en rolle på Lederdøgnet.

Paul Davie

Fredag taler Paul Davie fra Skotland. Han er ansat i Alpha International som Regional Director Europe, Middle East & North Africa. Han har tidligere været ansat som præst i Aberdeen, Skotland, og arbejder nu med at se folk komme til tro i Europa, Mellemøsten og Nordafrika.

Trevor og Lois Golding

Lørdag får vi input fra Trevor og Lois Golding. Trevor har været præst i seks år og har ledt kirken St. Augustine’s i Ipswich fra en menighed med en lille fast kerne til en voksende menighed, hvor folk kommer til tro på Jesus.
I dag er det det de nye kristne, der former kulturen i kirken. De nye i troen ved, hvor vigtigt det er at blive tage godt imod og at lære Jesus at kende. Få år tidligere var det nemlig dem selv, der stod uden kendskab til Jesus og uden fællesskab.

Se program og tilmeld dig her