Madeleine og Mathias er snart på vej med Logos Hope

Læs hele deres spændende brev herunder.

Vi nærmer os hastigt vores udsendelse til Logos Hope, som bliver i slut august/start september. Der er stadig mange bolde i luften, som vi ikke ved, hvordan lander endnu, men vi er overbeviste om, at Gud har styr på det!

Vi sendte for nyligt et forbøns- og støttebrev ud blandt venner og familie, og det vil vi også gerne dele med jer!

PDF: Læs Madeleine og Mathias’ forbøns- og støttebrev her

TAK igen for jeres opbakning og opmuntring til at rejse ud. Det betyder så utroligt meget for os at vide, at vi har vores kirkefamilie i ryggen herhjemme!

Søndag d. 9. august er der udsendelsesgudstjeneste i Byens Valgmenighed. Vi håber at se rigtig mange af jer.

Kærlig hilsen

Madeleine og Mathias

Støtte

Madeleine og Mathias rejse med Operation Mission (OM) er en af de seks organisationer eller projekter, som Byens Valgmenighed giver tiendestøtte.
Du kan henvende dig til Madeleine og Mathias for at få mere at vide på madeleinetoft@gmail.com

Læs om de andre projekter her