Madeleine og Mathias på vej mod nye horisonter

Læs deres spændende brev om det nye missionseventyr forude.

Madeleine og Mathias Toft Rønne skriver:

“Som nogle af jer måske kan huske, så var vi en tur i Sydamerika i november sidste år for at besøge OM’s missionsskib, Logos Hope.

Læs mere om Operation Mission (OM) her

Siden har vi gået og tænkt og bedt rigtig meget over fremtiden og på kirkens menighedslejr i februar, oplevede vi Gud give os det sidste vink med en vognstang. Vi har derfor nu sendt en ansøgning til OM Danmark om at komme afsted med skibet for en toårig periode med begyndelse i august 2020!

Det er en stor beslutning for os, for vi har så meget godt at holde fast i herhjemme. Heriblandt jer, vores kære menighed. Samtidig ved vi også, at hvor Gud vil at vi skal være, der er det godt at være.

Vi er derfor nu gået i gang med forskellige forberedelser forud for turen, idet vi skal rejse økonomiske midler (arbejdet er ulønnet, og vi skal selv dække vores kost og logi ombord, hvilket for os bliver ca. 11.600 kr. pr. måned), finde gode måder at bevare kontakt til alle vores kære herhjemme, holde “foredrag” om mission og vores tur sammen med OM et par steder i landet og egentlig bare bede en masse også.

At tage fysisk ud i verden på mission er på ingen måde noget, vi kan eller ønsker at gøre alene. Og da vi oplever Byens Valgmenighed som vores åndelige hjem og familie, så er det vores drøm og håb, at I har lyst at sende os ud, og at I kan se jer selv som en del af vores udsendelse og opgave.
Vi vil i hvert fald rigtig gerne have jer med ombord :-)

Støttegruppe

Et par af de tiltag, som vi gør i forhold til kirken, er at samle en lille støttegruppe i menigheden, som bliver vores primære kilde til at holde kontakten med jer som menighed, og som løbende videregiver opdateringer og bønne/takkeemner, mens vi er afsted.
Hvis nogle af jer oplever at have international mission på hjerte, så tag endelig fat i os.

Skriv til Madeleine og Mathias på madeleinetoft@gmail.com

Derudover vil vi lave mere personlige initiativer som f.eks. nyhedsmails, som de af jer, der er interesserede, kan få tilsendt privat.

Økonomi

Skulle nogen af jer få på hjerte at støtte vores udsendelse økonomisk, kan det gøres på to måder:

1. Gennem et engangsbeløb (Skriv ”Madeleine og Mathias” under rubrikken Formål)
2. Gennem månedlig støtte (skriv en mail til os).

Vi vil super gerne vide, hvis I er interesseret i at støtte os økonomisk, så vi kan sende nyhedsmail til jer og sørge for at holde jer opdaterede.

Generelt, så tag endelig bare fat i os hvis I vil høre mere eller har spørgsmål til noget.

Vi håber rigtig meget, at I vil bede for os, både i den kommende tid, som ligger forud for turen, men også at I vil løfte os i bøn, mens vi er afsted. Det vil betyde rigtig meget for os.”