Invitation til årsmøde og årsfest 2015

Velkommen til årets vigtigste begivenhed i Byens Valgmenighed: Årsmødet og Årsfesten! Det er dagen, hvor vi som kirkefamilier taler om, hvordan det går, og hvad vi drømmer om – og fester sammen

Som medlem af Byens Valgmenighed er du hermed inviteret til Årsmøde og Årsfest i Byens Valgmenighed lørdag d. 14. november 2015.

Program:
Kl. 12.45 -13.15: Registrering
Kl. 13.15 -17.15: Årsmøde + Børneårsmøde
Børneårsmødet er for alle børn, der er gamle nok til ikke at have følgeskab af en forælder.
Kl. 17.45 Årsfest med luksusmiddag og indslag (Børn er velkomne)
Kl. 19.30 Eventyrløb for både store og små inde i Kristuskirken
Kl. 21.15 Pause med snacks og drikkevarer
Kl. 21.45 Impro Comedy (også for større børn)
Kl. 23.00 Loungehygge

Sted:
Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 København N

Tilmelding:
Tilmeld dig inden torsdag den 29. oktober: Du tilmelder dig ved at udfylde denne tilmeldingsformular

Valg til menighedsrådet:
En del af dagens program er valg til menighedsrådet.

Karin Hall er stoppet midt i perioden, og hendes plads er overtaget af 1. suppleant Camilla Engrob.
Formand Jonatan Tylsgaard Larsen ønsker at udtræde af menighedsrådet, og hans plads som medlem overtages af 2. suppleant Morten Bech indtil slutningen af 2016.

Henrik Kjer, Filip Buff Pedersen og Camilla Engrob er på valg og genopstiller.

Derudover skal der vælges 2 nye suppleanter.

Det, vi ønsker for medlemmer og suppleanter i menighedsrådet, er en stor overgivelse til Gud, kærlighed til og loyalitet over for vores fællesskab og ønsket om, at Guds Rige må komme til København. Et medlem eller en suppleant i menighedsrådet skal være et åndeligt forbillede i menigheden og være i stand til at vejlede præsterne i deres arbejde.

Hvis der er et medlem af Byens Valgmenighed, som du ønsker at opstille, skal forslaget sendes til formanden seneste to uger inden årsmødet.
Andre forslag til årsmødets dagsorden skal ligeledes sendes til menighedsrådets formand Jonatan Tylsgaard Larsen på jotla@hotmail.com senest lørdag den 31. oktober.

Læs flere nyheder

Podcasts

Lyt med her: iTunes, PocketCast, Spotify eller det direkte podcast link.

Gå til oversigten

Byens Valgmenighed