Hej!

Velkommen til nyhedsbrevet, som har fået nyt udseende. Fremover kan du altid klikke dig videre til flere nyheder, begivenheder eller podcasts. Og ja, du læste rigtigt…. Som noget nyt, kan du finde de seneste podcasts i slutningen af hver mail. Vi håber, at du bliver glad for det :-)

Kirkelejren er lige om hjørnet og er en fantastisk måde at blive en del af fællesskabet på, og begynde at gå sammen. Tilmeld dig hurtigst muligt og vær sikker på en plads.

Nogle gange er familielivet kaotisk og meget langt fra det, vi drømmer om. Men der er hjælp at hente. Bliv klogere med børne- og familiemedarbejder Heidi Svendsens tips i dette nyhedsbrev. Savner du idéer til aktiviteter med børnene i vinterferien, så tag dem med til LEGO-event mandag og tirsdag i Kristuskirken. Det bliver sjovt!

Det kan være, at du gerne vil lære mere om heling af dig selv og andre. Så tilmeld dig weekendkonferencen i slutningen af marts med Russ Parker herunder.

Vil du give til andre? Måske din tid? Så er der også plads til dig på staben i Byens Valgmenighed, hvor du kan bruge dine evner og gaver på det organisatoriske område. Læs opslaget her og kontakt maria@byensvalgmenighed.dk for en helt uforpligtende samtale.

Mange hilsener

Sekretariatsleder Maria Callesen

Spar penge: Tilmeld dig kirkelejr senest 1. feb.

Der er begrænset antal pladser, så hellere i dag end i morgen…

2 idéer til det gode familieliv

“Hvordan lykkes vi med det gode familieliv?” Det spørger mange nok sig selv om.

Ta' på konference og lær om heling

Tilmeld dig konferencen om heling med Russ Parker den 27.-29. marts

Gratis LEGO-event i vinterferien

“Vi bygger” er en sjov vinterferieaktivitet.

Bliv frivillig stab med organisatoriske opgaver

Du har mulighed for at blive frivillig medarbejder på staben i Byens Valgmenighed! Her kan du bidrage til kirkens liv og virke med dine evner og samtidig udvikle dine faglige kompetencer.

Læs flere nyheder

Følg med her: Google Calendar

Åbn kalenderen

Podcasts

Lyt med her: iTunes, PocketCast, Spotify eller det direkte podcast link.

Gå til oversigten

Byens Valgmenighed