Velkommen om køkkenbordet

Snakken i en familie sker ofte omkring køkkenbordet. Her debatteres stort og småt. I BVM-familien har vi startet en snak, som handler om vores budget for næste år.

Vi er en broget familie i Byens Valgmenighed. Vi gør tingene på forskellige måde, da vi har forskellige personligheder, historier og kald. Nogle ved, hvad de skal og løber hurtigt, andre er mere afventende, og nogle trækker stikket for en tid, da de har brug for hvile. Uanset hvilken situation vi finder os i, og hvordan Gud har skruet os sammen, er vi familie, og vi er en familie med en fælles længsel.

Vi ønsker at dykke dybere i relationen til Gud som vores Far og leve til Hans ære. Vi ønsker at give os hen til hinanden som brødre og søstre. Og vi vil sammen følge Jesus eksempel og arbejde på Guds riges komme til denne verden.

Vi er sendt til København

Gud har sat os i København for at kalde folk til en levende relation med Ham. Det sker, når vi viser Guds kærlighed til naboer, studiekammerater og kollegaer. Det sker på Vesterbro og i Nigeria blandt handlede kvinder og blandt flygtninge med skak og middage. Det sker gennem kreative happenings, der sætter fokus på hjælpsomhed, venlighed og gæstfrihed. Det sker blandt børn og unge gennem dans og fodbold, gennem yoga og blandt kvinder og mænd i forskellige livsfaser.

Mangfoldigheden er sammen med levedygtige fællesskaber, en trofast og dedikeret stab og et hjem i Kristuskirken tegn på, at vi som familie er ved at vokse til modenhed. Det er en udvikling, som vi glæder os over og ønsker at fremme.

Alt, vi gør og er, har med Guds hjælp betydning for mange mennesker i København. Som familie ønsker vi at række endnu længere ud og se endnu flere blive en del af vores fællesskab.

Kirke er noget, vi bygger sammen

I 2015 har fondsmidler og en engageret ulønnet stab i høj grad finansieret aktiviteterne på kirkens kontoret. Samtidig er det samlede månedlige gavebidrag faldet pga. udskiftning blandt giverne. I det kommende år skal vi som kirke tage endnu et skridt mod at blive en voksen kirke, som forsørger os selv, så vi kan velsigne andre.

I Byens Valgmenighed er vi gavmilde med evner, tid og penge. Dette er tydeligt, når man ser, hvor mange, der er involverede og tager ansvar i gudstjenester, fællesskaber og øvrige aktiviteter. Lad os i 2016 fortsætte denne kultur. Kirke er noget, vi bygger sammen!

Den 14. november har vi årsmøde, hvor vi lægger kirkens familie budget for 2016. I det kommende år vil vi gerne:

·      Bevare den ansatte stab, som vi allerede har.

·      Give Torsten løn, da hans personlige sponsorat er ophørt.

·      Give Johan løn for sin tjeneste som leder af Indre By.

Vores budget for 2016 er på ca. 2,1 mio. kr. Dette budget kan vi sammen løfte, hvis vi alle giver 175 kr. ekstra hver måned.

En gennemsnitlig giver i Byens Valgmenighed giver 750 kr. om måneden. Nogle af os giver allerede, hvad vi kan, mens andre kan give mere end 175 kr. ekstra om måneden. Lad os hver især give, hvad vi kan.

VIGTIGT: Udfyld dit tilsagn for 2016 nu ved at klikke her

Vi vil bede alle indsende tilsagn senest den 8. november.

Har du spørgsmål angående tilsagn, kirkens økonomi eller andet, er du velkommen til at kontakte kasserer Kristoffer Karkov på kasserer@byensvalgmenighed.dk eller på tlf. 61 31 77 39

Hør eller genhør Christian Callesens prædiken “Vores penge kan blive til meget mere”

Tak for alt, du giver til BVM-familien!

 

Guds fred

Christian Callesen
Præst

Jonatan Larsen
Formand

 

PS. Vi glæder os til årsmødet og et brag af en årsfest den 14. november i Kristuskirken! Tilmeld dig i dag!

 

 

 

 

Nyheder

Læs flere nyheder

Podcasts

Lyt med her: iTunes, PocketCast, Spotify eller det direkte podcast link.

Gå til oversigten

Byens Valgmenighed

*|LIST:EMAIL|*