Maria Callesen arbejder nu også for Alpha

Som noget nyt er sekretariatsleder Maria Callesen fra 1. marts begyndt at lave kommunikationsopgaver for Alpha Danmark.

Byens Valgmenighed og Alpha Danmark har indgået en aftale, hvor Alpha Danmark køber kommunikationsydelser af Byens Valgmenighed indtil udgangen af november 2018.

“Set fra mit og menighedsrådets perspektiv er det en enorm fornøjelse at kunne invitere Alpha Danmark ind i huset gennem Maria. Alphas arbejde betyder virkelig noget, og det er fedt, at vi kan bidrage og hjælpe dem. Men ikke nok med det, vi får også en fantastisk inspirationskilde ind under vores eget tag, som kan være med til at forme vores stab og frivillige og til at udvikle os. Det er simpelthen helt klassisk win-win. Og så er timingen perfekt, når vi i forvejen lige selv har besluttet, at vi vil starte Alpha op sammen med Bethlehemskirken,” siger næstformand i menighedsrådet, Jonas Kamp

Det betyder, at Maria er 6 timer mere på kirkens kontor om ugen og her arbejder med Alpha-opgaver. Maria arbejder i forvejen ca. 20 timer om ugen hos Byens Valgmenighed.

Maria har i nogle måneder været fastansat i en 20 pct. stilling hos Børne- og UngdomsOase, men bliver i stedet timelønnet.