Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Betaling af medlemskontingent for 2019

Remi Walle

Betaling af medlemskontingent for 2019

Du kan bruge formularen i bunden af denne side.

Dit medlemskab af Byens Valgmenighed er blandt andet med til at sikre, at vi kan give skattefradrag for gaver, som vi modtager. Få det gerne klaret senest den 5. juni.

Medlemskab
Medlemskabet koster 200 kr. pr. person over 18 år og 75 kr. pr. person under 18 år.
Vær opmærksom på, at kun døbte personer kan være medlemmer af Byens Valgmenighed, da vi er en del af den danske folkekirke. Når du er medlem af en valgmenighed, er du fritaget fra at betale almindelig kirkeskat.

Har du spørgsmål til dit medlemskab, eller ønsker du udmeldelse, kan du kontakte kirkens kontor på kontakt@byensvalgmenighed.dk eller 22 42 27 04.

Personlige oplysninger
Vi beder om en række personlige oplysninger i forbindelse med betalingen for at sikre, at oplysningerne om dig og din evt. familie i vores database er korrekte. Oplysningerne bliver opbevaret sikkert og efter gældende lovgivning. Har du spørgsmål til dette, kan du kontakte kirkens kontor på kontakt@byensvalgmenighed.dk eller 22 42 27 04.

Tak for dit medlemskab af Byens Valgmenighed.