“Min passion er at understøtte den nye generation af kristne”

Efter en stor indsats på frivillig stab stopper Lilian Grube Pedersen om gudstjenestekoordinator.

Lilian begyndte som forbeder på Alpha i 2019 og blev en del af den frivillige stab i slutningen af januar 2020 som gudstjenestekoordinator med valgmenighedspræst Christian Callesen som nærmeste leder.

“Jeg har virket indtil nu dels som hjemmearbejdende gennem varierende corona-perioder og restaureringsmåneder med gudstjenester på Vandværket, dels på kontor og ved stabsmøder.
Jeg har været indkøber og lejlighedsvis været del af Praktisk Team til gudstjenester. Desuden har jeg hjulpet til ved Alpha-spisning og på Stilleretræter. Min passion er at understøtte den nye generation af kristne.

Jeg har med reference til Christian Callesen hjulpet med caféområdet, hvor Praktisk Team bestående af basisgrupper/fællesskaber på skift har sørget for nadver og kaffe til gudstjenesterne.
Jeg har løbende lavet vejledninger for opgaven tilpasset den aktuelle corona-situation. Desuden har jeg holdt øje med, om der var sat folk på til Lyd og PP.

Det har føltes modsætningsfyldt at forlade arbejdsområde og mennesker, jeg godt kan lide, men jeg har frisat mig selv til ny tjeneste, efter jeg i en drøm så, at Byens Valgmenighed som en tanker, var på vej i en retning uden jeg selv bevægede mig med.

Fremover skal jeg fortsat være Momse for mine børnebørn, som min mand og jeg glædes over jævnligt at se. Min sundhedstilstand er forbedret, så det er blevet lettere at være aktiv. Jeg trives godt i en forbøns- og helbredelsestjeneste. Lad mig se, hvad Gud vil vise mig,” skriver Lilian Grube Pedersen.

Lilian blev sendt til os

Christian Callesen er taknemlig for Lilians store og vigtige arbejde.

“Det har været en kæmpe glæde at have Lilian på stab de seneste to år. Hun har været en stabil person i en periode med utroligt mange forandringer. Lilian har i høj grad hjulpet til at få enderne til at nå sammen. Hun har bidraget med mange ting fra praktisk hjælp, til koordinering og opmuntringer i hverdagen.
Lilian blev sendt til os, da vi havde mest brug for det. Tak til Lilian for tiden på staben, og den store velsignelse hun har været for os,” fortæller han.

Bliv frivillig

Har du lyst til at være med til at koordinere gudstjenester? Og lyst til at være en del af et hjerteligt fællesskab i kirken?

Kontakt Christian Callesen og høre mere