Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Begynd at give økonomisk

Kommer du jævnligt i et fællesskab eller til gudstjenester i Byens Valgmenighed?
Så vil vi invitere dig til også at bidrage økonomisk til vores fællesskab.

Byens Valgmenighed er en del af folkekirken, men får ingen økonomisk støtte. Vi har kun de penge at lave kirke for, som vi selv giver. Derfor betyder det meget, at vi alle hjælper til.

Nogle kan give lidt, andre kan give meget, men vi kan alle give noget. Når alle hjælper til, kan vi sammen løfte meget.

Økonomien i kirken går til lønning af stab, husleje, aktiviteter og 10 pct. af gaveindtægterne giver vi til forskellige initiativer og organisationer, som menigheden har udvalgt.

Har du ikke allerede oprettet en fast månedlig overførsel, vil vi opfordre dig til at gøre det nu. Hvis du klarer det inden november, regner vi dit bidrag med i næste års budget.

Opret din betalingsaftale her – det tager kun 2 min.

Hvor meget skal man give?

Det vigtigste, Bibelen siger om at give, er at Gud elsker en glad giver. Du skal altså give det, som du har det godt med. Kigger vi på traditionen i den kristne kirke, er der mange, der har en praksis med at give 10 pct.
For mange af os vil det ikke ændre det store i vores hverdag, men det vil kunne mærkes. Nogle har en særlig tjeneste i at give, så de giver mere. Andre synes, det er for meget, så de giver mindre.

Giv det, som du har det godt med. Det vigtigste er, at vi alle hjælper til.

Hør prædikenen: Frihed til at investere

Vi vil derfor opfordre dig til at bede over og overveje, hvad du skal begynde at give ind i Byens Valgmenighed. Lad os stå sammen om at løfte økonomien, så vi kan gøre endnu mere af det, vi drømmer om.

Opret din betalingsaftale nu – det tager kun 2 min.

Hvad med fradrag?

Byens Valgmenighed er en godkendt forening, så det, du giver til kirken, kan du trække fra i skat. Du kan også oprette et gavebrev og derigennem trække mere fra. Skriv til kasserer@byensvalgmenighed.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Tak, fordi du er en del af Byens Valgmenighed. Og hjerteligt tak for din gave. Hver en øre er værdsat og gør en forskel for mange mennesker.

Guds fred,

Menighedsrådsformand Jonas Kamp