Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Stab

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Torsten Borbye Nielsen
Hjælpepræst

torsten@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2539 6398
Læs mere

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.

Maria Vibe Lynge Callesen
Sekretariatsleder

maria@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2242 2704
Læs mere

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn. Som sekretariatsleder er jeg ansat 21 timer ugentligt. Derudover arbejder jeg med kommunikation for Alpha Danmark 6 timer om ugen. Jeg er en del af DanskOases Lederskab fra 2019.

Heidi Svendsen
Børne- og familiemedarbejder

heidi@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21919794
Læs mere

Jeg brænder for discipelskab i børnehøjde og drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og er jeg i en 20% stillling (barselsvikar) som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på Pixi-, Mini- og BørneOase på SommerOase. Jeg er gift med Jakob og har Linus på 10 år og Leander på 5 år.

Helene Lilleøre
Ansvarlig for studenterområdet

helene@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21 95 21 99
Læs mere

Jeg drømmer om, at flere studerende må møde Gud og leve et liv med ham. Jeg synes, det er spændende at se på, hvordan mission og discipelskab kan se ud i en hverdag fyldt med forelæsning, eksaminer og venner. Derfor arbejder jeg en gang ugentligt som frivillig stab med fokus på studenterområdet.
Til dagligt studerer jeg professionsbacheloren ’Kristendom, Kultur og Kommunikation’ og er færdiguddannet til sommer. Jeg bor på Østerbro, er tosset med søde kartofler og slipper min indre sangfugl løs hver torsdag, når jeg sammen med andre studerende synger i kor. Helene er ansat 18 timer om ugen.

Frivillig stab

Benjamin Hansen
Digital kommunikation

Benjamin@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 30520520
LinkedIn
Læs mere

Jeg er 24 år og studerer erhvervsøkonomi & psykologi på CBS. På studiet er jeg mest optaget af de fag, der omhandler motivation & trivsel i arbejdslivet. Udover det faglige på studiet kan jeg godt lide at dyrke sport, hvoraf fodbold er min favorit.
Som en del af BVM’s frivilligstab arbejder jeg en dag om ugen med kommunikationen på hjemmesiden og de sociale medier. Det er mit ønske at kommunikationen bl.a. kan bidrage til et godt fællesskab, hvor nye såvel som ældre let kan komme i kontakt med et mindre fællesskab i kirken. Det skyldes, at et mindre fællesskab har været afgørende for min egen udvikling & trivsel som kristen. Lige nu er jeg en del af klokkeklyngen som holder til på Østerbro.

Benjamin Lundberg
Alpha og Byens Valgmenighed