Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Giv dit tilsagn 2020

I det kommende år vil vi særligt arbejde for, at studerende i København lærer Jesus at kende. Og der har vi brug for din hjælp.

1. Studerende skal høre om Jesus

Når studerende kommer til København, skal de ikke kun tage videre med en uddannelse i rygsækken, men de skal også have Jesus i hjertet. Mission blandt studerende har været et vigtigt kald til Byens Valgmenighed, siden kirken startede. Nu er det tid til at fokusere på det kald.
Vi oplever, at Gud har velsignet os med studerende, der elsker Jesus og brænder for mission. For fire år siden havde vi en håndfuld studerende i Byens Valgmenighed. I dag er der en hel klynge og seks basisgrupper med ca. 40 studerende og unge voksne, og gruppen vokser hurtigt. Det er tydeligt for os, at Gud er i gang med at gøre noget nyt.
I foråret sendte Helene Lilleøre en uopfordret ansøgning om at blive ansat i kirken til at arbejde med mission blandt studerende. Vi genkendte kaldet i menighedsrådet og søgte en fond om støtte til ansættelsen. Fonden har bevilget 305.000 kr. over en periode på tre år. Som kirke skal vi selv rejse det restende beløb, som svarer til 170.000 kr. fordelt over tre år. Helene begyndte i sin ansættelse i september 2019.

Giv dit tilsagn nu – det tager kun 2 minutter

2. Organisation til fremtiden

I Byens Valgmenighed oplever vi generelt, at der kommer flere mennesker til. Det kan ses til gudstjenesterne, i børnekirken og i vores fællesskaber. Det betyder også mere arbejde for stab og administration, som har brug for mere hjælp og bedre systemer. Det kræver flere muskler organisatorisk og derfor også økonomisk.
Vi tror på, at vi i de kommende år kommer til at se flere og særligt studerende lære Jesus at kende, og at vi skal prioritere en organisation, som kan rumme den nuværende og kommende vækst. Lad os stå sammen om at se dette ske, også økonomisk.

Hør prædikenen: Gud vil betro os mere

Vi vil derfor opfordre dig til at bede over og overveje, om du skal justere dit tilsagn for 2020, så vi kan nå endnu længere ud. Lad os stå sammen og give økonomien et løft, så vi kommer til at se flere studerende møde Jesus.

Giv dit tilsagn nu – det tager kun 2 minutter

Tak for din gave

Et kæmpe stort tak for din gavmildhed og støtte. Den gør, at vi sammen kan holde inspirerende gudstjenester, støtte lederne i de lokale fællesskaber, lave fed børnekirke og meget andet.

Hør prædikenen: Frihed til at investere

Vi har meget at glæde os over, da mange ting vokser og udvikler sig. Intet at det kunne lade sig gøre, uden at vi alle løfter med økonomisk.
Hver en øre er værdsat og gør en forskel for mange mennesker.

Guds fred,

Menighedsrådsformand Jonas Kamp