Mød prædikenteamet

I sommer blev der etableret et team af folk, som forbereder gudstjenestetemaer og skiftes til at prædike.

Valgmenighedspræst Christian Callesen leder teamet:

“Det er en stor glæde, at vi har fået et prædikenteam i Byens Valgmenighed.

Et prædikenteam giver mulighed for, at flere i menigheden kan bruge de evner, som Gud har givet dem. Og samtidig er det en stor styrke at have forskellige personer til at prædike, da hver person har sin egen stemme og stil. Når der er flere forskellige personer på til at prædike, får vi bibelens tekster og prædikenemner belyst på forskellige måder. Det hjælper os med udsyn og nye vinkler.

Vi har samlet et team af folk, som alle har erfaring med at prædike og formidle. Samtidig er det folk, som har teologisk indsigt og evne til at dykke ned i bibelens tekster. Pt. har vi udover mig selv Johan Holm Nielsen, som også er teolog, Kristoffer Sejergaard, som er psykolog, Maria Callesen, som er journalist og Torsten Borbye Nielsen, der er hjælpepræst og musiker. Vi har hver vores stemme og måde at gribe det an på, og sammen kan vi formidle på forskellige måder og tale til flere typer af mennesker.

Prædikenteamet mødes to gange årligt for at planlægge det kommende halvårs temaer. Teamet mødes desuden for at evaluere og give indbyrdes input og inspiration.”

Har du input til prædikenerne eller drømmer om at være med på teamet, så tag kontakt til Christian Callesen.

Find kontaktoplysningerne til Christian Callesen her