Mød de 5 kandidater til menighedsrådet

På årsmødet den 14. november stiller 5 nye kandidater op til menighedsrådet. Mød dem her, inden du skal stemme.

Til årsmødet har alle medlemmer 3 stemmer, som kan afgives. De tre kandidater, som får flest stemmer, bliver medlemmer af menighedsrådet, mens de to sidste bliver suppleanter.

Læs mere om årsmødet den 14. november her

Mød dem her:

Hannah Rosendal

Jeg hedder Hannah Rosendal, er gift med Niels Peter, og har 3 dejlige drenge. Vi har kommet i BVM i ca. 7 år, og er rigtig glade for BVM og Oasefællesskabet. Jeg er jordemoder og arbejder i en lægepraksis, og derudover læser jeg til psykoterapeut med speciale i par- og sexterapi.
Med min opvækst i Apostolsk Kirke har jeg en karismatisk tilgang til min tro. Jeg har en profetisk gave og har flere gange set engle. Jeg har en stærk tro og er ikke bleg for at fortælle om den.
Jeg har 4 års bestyrelseserfaring fra bl.a. Royal Rangers Danmark, og en selvejende institution. Jeg har et godt overblik og er god til at have flere projekter i gang på samme tid.
Efter en årrække med småbørn er jeg klar til at lægge energi i min passion for at lave kirke.

Johanne Flowers Parning

Den kristne tro og kirke er en vigtig brik i vores samfund og vores selvforståelse i Danmark, i København, men troen og kirken kan til tider virke fremmed, utilgængelige og forbeholdt bestemte mennesker. De værdier og det budskab, som troen og kirken bygger på, er dog mere end nogensinde relevant ind i den hverdag og ind i det liv, vi lever som helt almindelige danskere, familier, søskende, naboer, venner etc.
Troen og kirken:
kan være med til at give ro og fred, hvor der er uro, stress,
kan være et modstykke, der tilbyder nærvær, næstekærlighed, accept og omsorg,
kan være livgivende og forvandlende, når vi føler os forladte, fanget eller frygtsomme.
Jeg vil arbejde for en kirke i øjenhøjde, som er tilgængelig, og hvor der er plads til at stille spørgsmål, plads til forskellighed, plads til tvivl og ikke mindst plads til ro og fred.

Kristoffer Karkov

Kristoffer Karkov, gift med Louise og far til Mathias på 13, Jonas på 10 og Laura på 6. Jeg er en del af børnekirken og er kirkens kasserer, og jeg forestiller mig, at det er noget af det, jeg kan bidrage med i menighedsrådet – børnenes stemme og økonomisk forståelse.

Mathias Olesen

Alder: 34

Bopæl: Vanløse

Civilstatus: Enlig

Beskæftigelse: Kunderådgiver i et kundecenter i Sydhavnen

Min troshistorie i stikord:  Jeg er opvokset i en familie, hvor begge mine forældre er kristne, og mine brødre og jeg selv kom til personlig tro. Min egen trosvandring har været forbi Indre Mission og en aktiv folkekirke. Sidenhen i studieårene aktiv i Kristeligt Forbund for Studerende. De sidste knap 15 år har jeg kommet i forskellige fællesskaber med tilknytning til Dansk Oase.

Fritidsinteresser: Jeg holder af at starte dagen med 5 km løb rundt om Damhussøen, inden jeg tager på arbejde. Jeg nyder at deltage i motionsløb.  Jeg elsker at tage ud og se fodbold i de lavere rækker.  Min ynglings app på telefonen er too good to go. Jeg tror, jeg i gennemsnit bruger den to gange om ugen.

Hvad kan jeg bidrage med i menighedsrådet:  Jeg brænder for, at vi oplever en sammenhæng i kirken imellem det liv, vi lever hver for sig som kristne i hverdagen, og at vi mødes om søndagen til gudstjeneste. Jeg brænder for, at vi må lykkedes med at skabe sammenhæng i vores børne- og ungdomsarbejde, så at næste generation kommer til personlig tro og bliver bevaret i den. Jeg brænder for at styrke samtalen om tro på tværs af generationerne i kirken.  Jeg tror, at noget af det, jeg ellers kan bidrage med er det perspektiv, det giver på livet og den kristne tro, når det er man lever som enlig.

Funfact:  Jeg tror, jeg har været engageret i stort set alle tænkelige opgaver i en kirke. Bortset fra at lede lovsang, hvad jeg lykkeligt har forskånet folk.

Signe Danø

Bøn er en vigtig del af mit trosliv, og flere af jer kender mig som forbeder. Jeg har tænkt og bedt en del over, hvad det er, der har fået mig til at følge en vedholdende tanke om at stille op til menighedsrådet i Byens Valgmenighed, og hvad jeg kan bidrage med. Hvis jeg skal sige noget kort, er det nok, at kærlighedsbuddet om at elske hinanden på trods af forskelligheder taler stærkt til mig, og at jeg rigtig gerne vil bidrage aktivt til at skabe og vedligeholde inkluderende fællesskaber i og omkring menigheden, hvor alle føler sig velkomne, set og værdifulde. Det betyder meget for mig, at vi finder vores styrke i Gud til at vandre med og bære hinanden, og at vi som menighed stiller de rette rammer op for, at det kan lade sig gøre.

Som souschef i Socialstyrelsens handicapkontor arbejder jeg til daglig med ledelse, med at skabe retning, rammer, trivsel, kollegiale fællesskaber og gode samarbejdsrelationer, og jeg vil også bruge de kompetencer i mit arbejde i menighedsrådet.

Privat bor jeg på Amager, er 48 år, københavner af hjertet, og har to børn, Mikala på 21, der er på musikhøjskole lige nu, og Axel på 24 – flere af jer særligt unge kender dem begge fra Klokkeklyngen.