Morten Bos oplevelse med fællesskabssøndage

Oplevelser i Nautilus hos Helene og Torsten Nielsen.

Det er nu 3 gang jeg har været med til fællesskabssøndag. Alle gange har være meget berørende og også givet afsæt til at være i livet på nye måder. Der er en fælles brunch, altid godt med noget til maven, og der er også sange, altid godt til noget for øret og sjælen, og så er der en bibellæsning, en kortere historie som gentages, så man kan fordybe sig i de temaer, der er i teksten. For mig har det været symbolske temaer, blinde der blev helbredt og kom til at se, som for mig nærmere er noget med at se nogle problematikker klart i livet, noget jeg ‘har været blind over for’ og som jeg nu kan se og derfor tage et nyt ansvar over for.

Efter bibellæsningen er der så forbøn i grupper, hvor alle kan byde ind med bøn, for den der efter tur er på, med sine ønsker om bøn, men der er også en, der leder gruppen, som har noget erfaring. Sidste gang kom jeg med et ønske om at blive bedt for, om en rystelse i mit liv, hvor der både er smerte og angst. Der blev bl.a. bedt om lindring, men også for at jeg måtte forstå sammenhængen i mine reaktioner, og hvad der måske havde gået forud.

I dagene efter, når jeg delte hvordan jeg havde det, kom der en, sådan på mystisk vis, afklaring mens jeg fortalte nære venner om, hvad der skete i mit liv. Det var tydeligt for mig, at jeg netop fik en større forståelse af mine problematikker og dermed bedre rammer, at rumme det på, mere forståelse, mere lys på sagen, og det syntes helt klart at stamme fra forbønnen.

 

Tak for det!

Morten Bo Larsen