Ny fordeling af børnekirke-grupper til gudstjenester

For at bruge ressourcerne bedst muligt vil der fremover være forskel på børnekirken under de to gudstjenester.

Vi har nu haft to søndage med to gudstjenester, og der er et tydeligt mønster i, at familier med helt små børn hovedsageligt kommer til den første gudstjeneste.
Derfor har vi besluttet at justere lidt på børnekirke-grupperne, så børnekirke fremover ser således ud:

Gudstjeneste kl. 9.30

• Der er Pixi-kirke (0-4 år) med program ved denne gudstjeneste. Børnene skal her ledsages af en voksen.
  • Der er ABC-kirke for børn i alderen 5 år – 2. klasse.
    Ældre børn er velkomne til ABC-kirke.

Gudstjeneste kl. 11.00

• Der er ikke Pixi-kirke, men der vil være en kasse LEGO til rådighed i menighedssalen.
  • Der er ABC-kirke for børn i alderen 5 år – 2. klasse.
  • Der er Juniorklynge for børn i alderen 3. -6. klasse.
  • For teenagere fra 7. kl+: Vi mødes til pizza, snak om prædiken og sjovt fællesskab, når gudstjenesten slutter kl. 12.00 og til ca. kl. 15.00

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte børne- og familiemedarbejder Heidi Svendsen