Ny inspiration: Find din nye favorit-podcast

Efter gudstjenesten på søndag fortæller forskellige folk om deres yndlings-podcast. Vær med og bliv inspireret

Efter gudstjenesten på søndag vil forskellige folk fra kirken dele deres favorit-podcasts.

Der er så mange gode podcasts, og det er skønt at høre, hvad andre går og lytter til. Det kan også være, at du har en favorit podcast, som du vil dele med os andre.

Esben står for podcast-delen og vil også selv dele en af sine favorit-podcasts for tiden. Podcast, som du deler, kan være Jesus/kirke-ting, men også gode podcasts, som ikke handler om tro

Det praktiske

Når gudstjenesten er slut, er der 15 minutter til at sige farvel i grupperne, og så begynder podcast-delen.

For at komme med skal du bruge det samme Zoom-link, som du brugte for at komme til gudstjeneste.

Find link til og mere info om gudstjenesten søndag den 24. maj her

Det er dog vigtigt, at du forlader Zoom og klikker på linket igen. På den måde kommer du ud af grupperne og ind i vores fælles “podcast-møde”.

Hvis du er i tvivl om ovenstående, så tøv ikke. I slutningen af gudstjenesten vil vi forklare det og sikre, at alle forstår, hvad de skal gøre.