Ny medarbejder på frivillig stab

Lillian Grube Pedersen er begyndt som koordinator for formiddagsgudstjenesterne. Læs hendes historie her.

“Hej, jeg hedder Lilian og startede slutjanuar på kontoret om fredagen. Jeg havde bagt småkager til jul og synes tiden var inde til – på Facebook – at ændre min forældede jobbeskrivelse til Frivillig i Byens Valgmenighed. Det blev der lagt mærke til, så nu arbejder jeg med koordination i forbindelse med formiddagsgudstjenesterne.

Jeg er 64 år og har i en årrække hørt til i Karlslunde Strandkirke, hvor jeg bekendte min personlige tro i 1991. Inden da var jeg vokset op i et kristent hjem på Østerbro og sad i en årrække i menighedsråd i Sydhavnen, indtil vi flyttede i ’98. Vi flyttede til et vandværk i Ishøj hørende til min mands arbejde. Siden 2012 har vi boet i Rødovre.

At møde den karismatiske ’Jesus lever’- menighed var forvandlende. Jeg blev glad og frimodig. Troen, hang til bøn for syge og forbøn og glæden ved den rytmiske lovsang har hængt ved siden.

Jeg har tilbage i tiden været i kontakt med andre menigheder, bl.a. Bethlehemskirken/March for Jesus og København Vineyard. Har været opvasker på Workcamp.

Først kom jeg uden min mand i Strandkirken, men senere var vi begge mange år i en basisgruppe, som stoppede i sommers. Vi har to voksne børn og to børnebørn.

Jeg har fire uddannelser, hvilket dækker over kemilaborant/kemiingeniør og sosuhjælper/sosuassistent. Så det spænder over matematisk tankegang, sans for detaljerede vejledninger til menneskelig kontakt og håndhygiejne! Jeg har ikke haft den store karriere og holdt op med at arbejde for ca. 10 år siden. I dag ser jeg ikke længere på fortiden, men på fremtiden, som høstarbejder. Mit selvværd er blevet godt.

Jeg har bl.a. besøgt BVM start 2019 og havde hjerte for at blive Alpha-forbeder hjemme, men sidst på året mødte jeg op til Gåmeditation’s arrangement i Smørmosen, kort efter kom årsmødet, og here I am.

Tak for den måde, I har taget imod mig på til gudstjenester mm.”

Du er velkommen til at skrive til Lilian Grube Pedersen på lgp@byensvalgmenighed.dk