Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny på frivillig stab

Helene Lilleøre

Ny på frivillig stab

Mød Helene Lilleøre, som er blevet ansvarlig for studenterområdet.

“Jeg drømmer om, at flere studerende må møde Gud og leve et liv med ham. Jeg synes, det er spændende at se på, hvordan mission og discipelskab kan se ud i en hverdag fyldt med forelæsning, eksaminer og venner. Derfor arbejder jeg en gang ugentligt som frivillig stab med fokus på studenterområdet.
Til dagligt studerer jeg professionsbacheloren ’Kristendom, Kultur og Kommunikation’ og er færdiguddannet til sommer.
Jeg bor på Østerbro, er tosset med søde kartofler og slipper min indre sangfugl løs hver torsdag, når jeg sammen med andre studerende synger i kor,” fortæller Helene Lilleøre, der i efteråret var i praktik i det engelske studenterarbejde Fusion.

Få fat på Helene Lilleøre her

Helene Lilleøre er en del af Klokkeklyngen og begyndte som frivillig på staben den 1. februar.

Vær med i Klokkeklyngen