Ny suppleant i menighedsrådet

Mød Benjamin Hansen her.

I forbindelse med årsmødet den 16. november var der valg til menighedsrådet.
Medlem Stefan Poulsen udtrådte, og suppleant Vibeke Førrisdahl overtog pladsen. Der var derfor en ledig suppleantplads, som Benjamin Hansen opstillede til uden modkandidater. Han blev valgt ind og har skrevet følgende præsentation af sig selv:

“Jeg hedder Benjamin Hansen, er 25 år gammel og bor ude i Irmabyen i Rødovre. Når ikke jeg studerer erhvervsøkonomi og psykologi på CBS, sætter jeg stor pris på god kaffe, fodbold og FIFA med venner.

Jeg er opvokset i en tryg kristen familie og har derfor haft troen på Jesus som en naturlig del af mit liv. Dog har jeg oplevet at troen på Gud samt en god familie ikke forhindrer livet i at blive svært til tider. Midt i svære forhold, har jeg oplevet værdien i at være i et fællesskab som Byens Valgmenighed, hvor forbøn og samtaler om livet i sin brede forstand har givet mig styrke, når ikke jeg har kunne finde vej på egen hånd. Jeg tror blandt andet, det er på baggrund af dette, at jeg har fået et voksende hjerte for at se unge vokse i deres kristne identitet og opleve et fællesskab, hvor man kan komme, som man er.

Som suppleant i menighedsrådet vil jeg gøre mit bedste for at repræsentere de unge i kirken samt komme med de unges perspektiver på forskellige emner. Derudover drømmer jeg om, at det bliver endnu mere naturligt, at generationerne i kirken snakker sammen på kryds og tværs, og at endnu flere får en åndelig forælder. Det er min erfaring, at vi har brug for hinanden, og jeg oplever, at udgangspunktet er rigtig godt for et stærkere fællesskab mellem børn, unge og ældre i kirken.”

Kontakt Benjamin Hansen og se hele menighedsrådet i Byens Valgmenighed her