Online gudstjeneste for hele familien

Kom med til interaktiv gudstjeneste på søndag, mens du sidder hjemme hos dig selv. Brug linket her og vær med.

Sådan foregår gudstjenesten

Gudstjenesten er for hele familien.
Den begynder kl. 10.00 og varer cirka halvanden time. Valgmenighedspræst Christian Callesen prædiker.

Lovsangen bliver formidlet gennem YouTube, og du kan se prædikenen live. I løbet af gudstjenesten er der kort refleksionstid, hvor man i grupper kan være med i Zoom-samtalerum med samtale og bøn.
I forbindelse med gudstjenesten er der nadver.
HUSK at have lidt brød og saft/vin klar til dig selv. Så leder præsten alle deltagere gennem nadveren.

Du kan vælge mellem 2 muligheder

A. Du er barn eller voksen og vil gerne med i en refleksionsgruppe.

B. Du ønsker ikke at deltage i en gruppe, men vil bare gerne følge gudstjenesten.

Sådan gør du

A. Fra kl. 09.45 kan du kopiere dette link i din browser:

Så åbner tjenesten Zoom, hvor gudstjenesten foregår. Alle er velkomne, og der vil være separate spor for børn og juniorer. Mere info følger, når gudstjenesten begynder.
Er I både børn og voksne, som deltager, er det en stor fordel, hvis alle så vidt muligt har deres egen skærm. Brug evt. headset for bedre lyd.
Opret gerne en gratis Zoom-konto, da det letter deltagelsen.

B. Du følger livestreamingen på Byens Valgmenigheds Facebookside her