Nyt ansigt i menighedsrådet: Christoffer Thinggaard

I november blev Christoffer Thinggaard valgt ind som ny suppleant i menighedsrådet. Mød ham her.

Kære Byens Valgmenighed

Tak, fordi I har taget så godt imod min familie og mig i kirken.

Jeg glæder mig til at være med i menighedsrådet og bidrage til kirken.

Så hvem er jeg?

Nørrebro og Australien
Jeg er opvokset i Bethlehemskirken på Nørrebro, hvor der var mange kloge voksne – blandt andet Torsten Borbye Nielsen – at tale med, og de skabte et godt fundament for min tro.
Jeg tog på Nordsjællands Efterskole i 2000, og der oplevede jeg et dejligt fællesskab med værdier, som gjorde mig tryg.

I 2006 tog jeg på 3 måneders backpacker tur til Australien.
Der oplevede jeg, at Gud var nær på en måde, jeg ikke havde prøvet før. Det var ret dejligt og intenst. Det var meget overraskende, at den Gud, som jeg altid havde kendt, pludselig viste mig en ny side af sig selv.

Jeg kom hjem fra den tur med en drøm om at finde en god kirke i København.
I november 2006 var jeg til min første gudstjeneste i Københavns Frimenighed.
Der mødte jeg for første gang Helene, som jeg i dag er gift med.

Jeg tog tilbage til Sydney i 2008 og studerede et år på Christian City Church –  School of Creative Arts.
Der oplevede jeg, at Gud kaldte på mig og gav mig en drøm om at lave “kristne” film.
Det har jeg arbejdet med lige siden.

Københavns Frimenighed
I 2010 kom jeg i menighedsrådet i Kbhfri.
Der var mange glæder, og jeg er taknemmelig for det fællesskab, som jeg havde der.
Mine to børn, Joachim og Rebecca, er døbt i Kbhfri. Derfor var det også meget sørgeligt at være med til at lukke kirken i 2018 og at opleve på egen krop, hvordan det er at miste et åndeligt hjem.
For som du kan læse, så skylder jeg mine dejlige oplevelser, og mine trygge minder til de folk, som forpligtede sig til at skabe kirke og skabe fællesskab med Jesus i centrum.

Kirken
Jeg tror, at kirken er Guds plan, og at det er gennem kirken, mennesker møder Jesus.
Jesus er den eneste, som kan sætte os fri og i mødet med Ham, kan vi være os selv.
Jeg mener, at vi har et fælles ansvar for at pege på Ham ved at gøre kirken åben og tilgængelig.
Jeg vil arbejde for at skabe plads, nærvær og ro, så enhver søgende kan få øje på Jesus i Byens Valgmenighed.

Find Christoffer Thinggaards kontaktoplysninger her