Nyt inspirationsteam

Rhondak

Nyt inspirationsteam

Signe Danø og Christian Callesen er i gang med at samle et team, som vil stille sig til rådighed for fællesskaber.

“Vi vil i Byens Valgmenighed finde vores nådegave frem og inspirere hinanden.
Der er mange spændende, erfarne og begavede mennesker i vores kirke. Når vi hører om, hvordan andre har findet ud af, hvad Gud har kaldet dem til og hvordan de bruger deres nådegave, så bliver vi motiveret og inspireret til at finde vores egen vej.

Team på vej
Vi vil i Byens Valgmenighed samle et team, som vil stille sig til rådighed for fællesskaber. Et team af folk, der vil tage ud og fortælle om deres erfaring med at bruge det, som Gud har givet dem. Folk der vil bruge deres nådegave til at velsigne fællesskaberne ved f.eks. bøn for helbredelse, musik, profeti, kristen i hverdagen, barmhjertighed, tungetale osv.

Program
Hvis du siger ja til at være med på teamet, siger du ja til at fællesskaberne må invitere dig ud.
For at opmuntre dig i tjenesten, vil du 2 gange om året blive invitere til en aften, hvor vi vil dele erfaringer med andre på teamet, om det at inspirere fællesskaberne.
Første samling for inspirationsteamet er den 29. august. kl.19.30.
Kom og høre mere om vores tanker!

Alle har fået gaver fra Gud. Alle nådegaver skal i spil.
Lad os hjælpe hinanden til at det sker i Byens Valgmenighed.”

Skriv til Signe Danø på: signe@flotdesign.dk hvis du vil være med på teamet.

Signe Danø og Christian Callesen