Online gudstjeneste kl. 11 HVER søndag

Eftermiddagsgudstjenester er derfor på pause.

Fremover vil der være online gudstjeneste hver søndag kl. 11.00. De bliver som hidtil live streamet på Byens Valgmenigheds Facebook-side.

Find og like Byens Valgmenigheds Facebook-side her

De ugentlige gudstjenester fortsætter, så længe vi ikke kan holde almindelige gudstjenester i Kristuskirken.

Eftermiddagsgudstjenester på pause

Det betyder også, at vi har valgt at aflyse eftermiddagsgudstjenesterne for i stedet at indsætte to formiddagsgudstjenester.

Da der er skruet op for antallet af gudstjenester, vil det indgå bedre i denne rytme med en formiddagsgudstjeneste, som ligger på samme tidspunkt som månedens andre gudstjenester.
Der har desuden ikke være tilstrækkelige ressourcer til at gennemføre et stort set up af eftermiddagsgudstjenesten i et online format.

Vi vender stærkt tilbage med eftermiddagsgudstjenester, når vi kan samles i kirken igen. De aflyste eftermiddagsgudstjenester lå den første søndag i måneden i februar og marts. Her er der i stedet formiddagsgudstjenester kl. 11.00