Online undervisning om dit barns fase på mandag

Kender du det, at der er forældremøde i dit barns skole eller institution? Det er dig, der tager afsted, og du skal så komme med et referat, når du kommer hjem?

Deeet kommer ikke til at ske…

Og selvom du får fortalt lidt videre derhjemme, så går der alligevel kun en uge, før du hører dig selv sige ”Nåh ja, det sagde de jo også til forældremødet!”

Vi prøver derfor noget nyt!!!

I nedlukningsperioden fik vi nogle erfaringer i forhold til at lave online tiltag. Disse erfaringer tager vi jo med os og på baggrund af det, sætter vi nu noget nyt i gang: Online forældremøder!

Tidspunkt

Forældremøderne vil vare fra kl. 20.00 til 21.00. Vi håber, at der vil være så meget ro på hjemmet på det tidspunkt, at begge forældre evt. vil kunne deltage.

Indhold

Til forældremødet vil der være undervisning om, hvad der kendetegner det alderstrin og den fase, som dit barn er i. Der bliver også tid til spørgsmål og kommentarer.

Vi tager bl.a. udgangspunkt i BUOs nye materiale “Fasekort”.

Peakview: Se BUOs materiale om børns alder og faser her

Til dette første møde vil der være mulighed for at komme med idéer til emner til kommende forældremøder. Så læg allerede nu hovedet i blød. Hvad kunne være godt at vide noget om i forhold til den fase, dit barn aldersmæssigt er i lige nu?

Datoer

Vi starter allerede på mandag med de yngste. Her er datoerne for forældremøderne.

  • Man 2. nov: Pixi-forældre
  • Tirs. 10. nov: ABC-forældre
  • Man 16. nov: Junior-forældre
  • Tirs 24. nov: Teen-forældre

Håber at se så mange af jer forældre som muligt😊

Tilmelding og link

Tilmelding sker ved at sende en mail til heidi@byensvalgmenighed.dk

Herefter modtager man et link til mødet som afholdes på Teams.