Pizza-party efter de næste tre gudstjenester

Efter de næste tre gudstjenester gør vi det ekstra festligt at byde nye og hinanden velkommen. Derfor er der pizza efter gudstjenesten.

Efter sommerferien dukker der ofte nye folk og besøgende op til gudstjenesterne i Byens Valgmenighed, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at alle føler sig velkomne. Derfor vil der bl.a. være fælles pizza-frokost i menighedssalen efter gudstjenesten.

Pizzaerne er bestilt udefra, så man kan købe de slices, man har lyst til. Det er skønt, hvis så mange som muligt kan være med. Det er en super god mulighed for at hilse på nye eller folk, som man ikke kender så godt.

Der er pizza-party efter gudstjenesterne søndag den 25. august, 8. september og 22. september.

Velbekomme!