Regulering af kontingentsats

Remi Walle

Regulering af kontingentsats

Fra årsskiftet ændres kontingentsatsen for børn og bliver individuel.

Kontingentet for medlemskab af Byens Valgmenighed ligger fortsat på 200 kr. om året for en voksen over 18 år. Fra 1. januar bliver satsen 75 kr. pr. barn.

Tidligere var der en familierabat, men den er nu frafaldet for at give mulighed for, at Byens Valgmenighed kan søge forskellige tilskud. De er betinget af, at medlemskaber er individuelle.

Som medlem af en valgmenighed bliver man ikke opkrævet kirkeskat, som andre medlemmer af folkekirken ellers bliver det. Til gengæld er en valgmenighed økonomisk uafhængig, og al drift og aktiviteter skal finansieres med økonomiske gaver.

Vil du være med til at støtte Byens Valgmenighed er blandt andet et medlemskab en god måde at gøre det på.
Kontakt valgmenighedspræst Christian Callesen eller skriv til kontakt@byensvalgmenighed.dk, hvis du ønsker at blive medlem.

Læs mere om Byens Valgmenigheds økonomi og medlemskab her