Renovering af Kristuskirken

Henry & Co.

Renovering af Kristuskirken

I efteråret begynder renoveringen af menighedssalen og efter nytår af kirkesalen.

Som de fleste nok har bemærket, har Kristuskirken længe trængt til en kærlig renoveringshånd. Arbejdet går i gang efter sommeren, og vi glæder os meget til at se de færdige resultater.

Indtil videre ser tidsplanen således ud:

• September-november 2019: Renovering af menighedssalen.
  • Januar-marts 2020: Renovering af kirkesalen.

Arbejdet i menighedssalen påvirker primært Pixi-kirke om søndagen, og her er Heidi Svendsen og de frivillige i gang med at finde en god løsning.

I forhold til renoveringen af kirkesalen betyder det, at Byens Valgmenighed ikke kan afholde gudstjenester i Kristuskirken i de første tre måneder af 2020. Menighedsråd og stab er i gang med at bede over og undersøge hvor og hvordan, vi skal mødes i denne periode. Har du ord fra Gud eller andre input, så send dem gerne til menighedsrådet eller staben.

Regen/Kristuskirken er ejere af bygningen og står bag renoveringen.

Har du spørgsmål eller forslag, så kontakt sekretariatsleder Maria Callesen