Retrætedag i stilhed den 19. januar

Ben White

Retrætedag i stilhed den 19. januar

Det er afgørende, at vi har rytmer, hvor vi kommer ned i gear og tæt på Gud. Det gør vi sammen med Regen.

Hvornår slapper du af og er stille med Gud?

For de fleste af os er det ikke så tit, som vi kunne ønsker os.

For alle er det vigtigt at slappe af komme ned i gear og blive stille. Vores egen vandring og andres vandring påvirkes af, om vi kommer ned i gear og tæt med Gud eller ej.

Hans Erik Friberg fra Klostergården vil sammen med folk på klosteret sørge for mad og forplejning til os. Det vil sige, at du er fri til at være sammen med Gud.

Under retræten vil der være mulighed for at deltage i tidebønner, få en samtale, læse i bibelen, gå ture osv. Fokus i det hele er, at du skal være sammen med Gud og lytte til ham.

9.30: Velkomst

12.00: Tidebøn

15.00: Tidebøn

18.00: Tidebøn

19.00: Farvel

Prisen er kun 225 kr. for hele dagen. Der er kun 12 pladser, så det er efter først til mølle.

Tilmeld dig retrætedagen her