Så er det nu - betaling af medlemskontingent

Remi Walle

Så er det nu - betaling af medlemskontingent

Er du medlem, så brug formularen nederst her på siden. Tusind tak :-)

Dit medlemskab er blandt andet med til at sikre, at vi kan give skattefradrag for gaver, som vi modtager. Få det gerne klaret senest den 5. juni.

Medlemskab
Medlemskabet af Byens Valgmenighed koster 200 kr. pr. person over 18 år og 75 kr. pr. person under 18 år.
Vær opmærksom på, at kun døbte personer kan være medlemmer af Byens Valgmenighed, da vi er en del af den danske folkekirke. Når du er medlem af en valgmenighed, er du fritaget fra at betale almindelig kirkeskat.

Har du spørgsmål til dit medlemskab, eller ønsker du udmeldelse, kan du kontakte kirkens kontor på kontakt@byensvalgmenighed.dk eller 22 42 27 04.

Personlige oplysninger
Vi beder om en række personlige oplysninger i forbindelse med betalingen for at sikre, at oplysningerne om dig og din evt. familie i vores database er korrekte. Oplysningerne bliver opbevaret sikkert og efter gældende lovgivning. Har du spørgsmål til dette, kan du kontakte kirkens kontor på kontakt@byensvalgmenighed.dk eller 22 42 27 04.

Tak for dit medlemskab af Byens Valgmenighed.