Sådan ser juni og juli ud i Byens Valgmenighed

Læs her, hvordan vi mødes de kommende to måneder.

Genåbningen af samfundet er godt på vej, og herunder er også kirkerne ved at blive åbnet op. Vi har på stab og i menighedsrådet vurderet muligheder og ressourcer og har besluttet følgende køreplan de kommende to måneder.

VIDEO: Se valgmenighedspræst Christian Callesen fortælle om juni og juli her

Online gudstjenesten fortsætter

Med fire kvadratmeter pr. person har kirkesalen i Kristuskirken plads til 68 pers. inkl. balkon. Det betyder, at vi endnu ikke kan åbne for almindelige gudstjenester. Vi har derfor besluttet at fastholde online gudstjenesten som den primære gudstjenesteform, så alle har mulighed for at deltage.

Søndag den 14. juni
vil der dog blive mulighed for, at man fysisk kan deltage i den online gudstjeneste, som vi optager inde fra Kristuskirken. Man tilmelder sig via et bookingsystem, og så er det først til mølle. Vi vil varmt opfordre til, at de, der har været meget alene, sørger for hurtigt at reservere en plads. Der vil ikke være fysisk børnekirke denne søndag. Tilmeldingen åbner ca. to uger før og bliver annonceret i nyhedsbrev og på Facebook.

Gudstjenestepause i skoleferien

Staben og en række frivillige har løbet hurtigt de seneste måneder på grund af de mange forandringer og det øgede antal gudstjenester. Først var der de mange spændende gudstjenester rundt omkring i byen under renoveringen, og herefter ugentlige online gudstjenester under Corona-krisen samt andre tiltag. Stab og menighedsråd har derfor i fællesskab besluttet, at der vil være gudstjenestepause i skoleferien. Det vil give luft til, at de involverede kan puste ud og til, at staben kan planlægge uge 29 samt efterårets gudstjenester og aktiviteter.

Det betyder derfor, at sidste gudstjeneste er søndag den 21. juni. Første gudstjeneste er søndag den 9. august, hvor vi håber igen at kunne samles fysisk i Kristuskirken.

Hold dig opdateret på kirkens gudstjenester og aktiviteter her

Vi vil opmuntre til, at man på søndage med gudstjenestepause i stedet mødes i klynger, basisgrupper, deltager i andre kirkers online gudstjenester eller eksempelvis møder op i sin lokale sognekirke.

Spændende program i uge 29

Den helt store og spændende undtagelse fra den føromtalte gudstjenestepause er online-programmet i uge 29, som lige nu er ved at blive designet af DanskOase.

Vi har booket Kristuskirken, som vi vil bruge som udgangspunkt under programmet, som foregår:

Søndag den 12. juli
Mandag den 13. juli
Tirsdag den 14. juli
Onsdag den 15. juli

Der vil være gudstjeneste for hele familien søndag formiddag og voksen- og børnespor de følgende formiddage. Alle aftener vil der være aftenmøder.
Vi arrangerer streaming i Kristuskirken, hvor vi kan se det sammen. Også her vil man skulle reservere plads på forhånd. Alt efter hvor mange, der har lyst til at give en hånd, kan vi selv stå for f.eks. lovsang og så videre. Vil du være med, så skriv til christian@byensvalgmenighed.dk, så vi får overblik over, hvor mange der vil give en hånd.

Om eftermiddagen vil vi opmuntre til, at vi inviterer hinanden til at lave noget socialt. Måske tager man sin grill med til Amager Strandpark, spiller fodbold i Fælledparken eller noget helt tredje.

Hvis du i stedet i uge 29 skal i sommerhus eller på camping, kan du selv se programmet online samtidig med os andre. Det kan være, at du tager afsted med din klynge? Eller måske skal du på camping og har lyst til at spørge kirken, om der er flere, der vil med?
Skriv gerne inde på Byens Valgmenigheds Facebook-gruppe og inviter med.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid hjerteligt velkommen til at kontakt stab eller menighedsråd her