Se tema og program fra SommerOase online

Hvad siger Guds Ånd til os i en tid med krise, som sætter store aftryk på vores samfund, fællesskaber og dig og mig?

Tema

Det vil vi bruge uge 29 på at undersøge sammen, hvor temaet er: “Hvad siger Guds Ånd?”
Vi vil se på, hvad der foregår lige nu i vores samfund og verden.
Vi åbner Guds ord og ser, hvad det har at sige til os i denne tid. Endelig vil vi lytte til kristne brødre og søstre fra den globale kirke og lade os bevæge at det, Guds Ånd viser dem.

Generalsekretær Ruben Dalsgaard udfolder her temaet

SommerOase i Byens Valgmenighed

I Byens Valgmenighed opfordrer vi alle, som har mulighed for det, til at følge med i SommerOase online.
Vi åbner Kristuskirken fra start til slut, hvor vi sammen kan se de forskellige indslag  – og selvfølgelig bruge masser af tid på at holde fest og hygge med hinanden.
Du er også meget velkommen til at følge SommerOase online hjemmefra, fra sommerhuset eller hvor du ellers befinder dig.

Program

Fra søndag d. 12. juli til onsdag d. 15. juli kan du følge med i SommerOases online program for alle aldre. På den måde kan vi være sammen – på samme tid, men mange steder.

Vi starter SommerOase online søndag med en festlig familiegudstjeneste.

Mandag til onsdag kan du opleve:

• Morgenandagt for unge
  • BørneOase med Onkel Åge
  • Aktiviteter og lege for juniorer
  • Studieoplæg for forældre
  • Spændende seminarer
  • Koncert for musikelskere
  • Bibeltime og aftenmøde for voksne
  • Midnatsrefleksion og lovsang for unge

Se detaljer og tidspunkter for programmet for SommerOase online her

Du kan følge med i begivenheden for SommerOase online på Facebook her