SommerOase - tilmeld dig fællesspisning

SommerOase

SommerOase - tilmeld dig fællesspisning

Se de vigtige, praktiske informationer om årets kirkefestival her...

Vi glæder os til Sommeroase, hvor vi får god tid til at hænge ud med hinanden og Gud.
Hvert år er det et kæmpe hit, så vi håber, at mange skal med!

Tilmeld dig SommerOase

Praktisk om Sommeroase for Byens Valgmenighed

• Helene Thinggaard er tovholder på madordningen. Se opslaget fra 2. juni i Byens Valgmenigheds Facebook-gruppe.
  • Hjælp til betaling. Det er ikke alle, der har råd til at tage på SommerOase. Kan du hjælpe dem i kirken, der har brug for hjælp, så overfør til mobilpay 18030 MRK “Tilskud til sommeroase”.
    Har du brug for økonomisk hjælp, så snak med din klynge, basisgruppe eller skriv til christian@byensvalgmenighed.dk.
  • Kunne du tænke dig at være landsbyhøvding for Byens Valgmenighed, så skriv til christian@byensvalgmenighed.dk
  • SommerOase er kun en mulighed, fordi der er så mange, der frivilligt hjælper til med at få det hele til at køre.
    Vil du være frivillig på SommerOase, så kig her:Se mere om at være frivillig på SommerOaseVil være med til at give børnene en fantastisk uge som frivillig på BørneOase, så skriv til heidi@byensvalgmenighed.dk