Spar penge: Tilmeld dig kirkelejr senest 1. feb.

Der er begrænset antal pladser

Du kan godt glæde dig til endnu fantastisk lejr i Byens Valgmenighed den 21.-23. februar, og nu kan du tilmelde dig. Vi skal igen være på Skovbo Efterskole, og så skal vi holde den største fastelavnsfest – nogensinde!

Indhold og program følger, men for nu:

Tilmeld dig året kirkelejr 2020 lige her!
Priserne stiger 1. februar ;o)

“Må jeg ringe til en ven?”

Har du en ven i tankerne som kunne have brug for en weekend med noget af det en lejr bare kan: Gud, sjov, ballade, kaffe og godt fællesskab, så overvej at invitere dem helt gratis med på menighedslejren. Gud er én der inviterer og favner, og sådan vil vi også være.

Skriv til Christian Laugesen på c.laugesen@gmail.com, og så sørger vi for resten og tilmelding uden beregning.

Lidt praktisk

Hvis du eller nogen i din familie kunne tænke sig at sove i shelter, må du meget gerne oplyse det i tilmeldingen. Det gælder også hvis du/I har mulighed for at medbringe egen campingvogn, så vi udnytter faciliteterne bedst muligt. Vi regner nemlig med en udsolgt lejr.

Men derudover, så medbring gerne:

• Sengelinnede, dyne/sovepose og hovedpude
  • Håndklæder
  • Tandbørste
  • Bibel
  • Sportstøj og -sko til indendørs hal
  • Brætspil, kongespil, kroket og lignende

Har du små børn, skal du selv medbringe høj stol.

Vi ses på lejren 21.-23. februar 2020
Du er velkommen på lejren fra fredag kl. 17 og vi forlader lejren igen søndag kl. 14.