Alpha Leadership Conference 2020

Stab og menighedsråd i London

Læs Morten Bechs indtryk fra konferencen med 5000 deltagere.

“Gud skabte jordEN og menneskET. Én jord, ét menneske, én kirke. Alpha konferencen i London samlede ca. 5000 mennesker fra ca. 80 lande der sammen løftede taget i Royal Albert Hall i London under lovsangen. Den globale kirke lever, og det var hårrejsende at opleve de tidspunkter, hvor Guds ånd bevægede den globale kirkes hjerter.

”Nogle gange kan hverdagens rytmer og rutiner skrige efter brud og pauser i mit liv. En time-out der giver nyt perspektiv og en fornyet ånd. Jeg havde stærke oplevelser af Guds nærvær, og det alene er livgivende og forfriskende.”

Fællesskab, snakke, hygge, spise og rejse sammen med den fantastiske gruppe af mennesker fra Byens Valgmenighed var det hele værd i sig selv. Det var skønt at være på ”rejse” sammen, og jeg synes egentlig bare, vi skal have alle fra Byens Valgmenighed afsted.

Konferencen var samtidig et stort bevis for, at Alpha er og bliver et guddommeligt projekt, der har ledt mennesker til tro verden over. Jeg er målløs over at se, hvor mange mennesker der har taget imod Jesus gennem Alpha. Det fantastiske ved Alpha er dets fokus på mission – at give det videre, vi selv har modtaget for intet. I Byens Valgmenighed kører vi Alpha, og det tror jeg, vi skal have endnu mere af fremover.”

menighedsrådsmedlem Morten Bech