Er du studerende?

I Byens Valgmenighed elsker vi studerende.

Vi tror, at tiden som studerende er en vigtig og formende tid. Det er tid, hvor du lærer dig selv, andre og Gud bedre at kende. Gud elsker også studerende og ønsker, at du må lærer ham bedre at kende, mens du er studerende. Derfor ønsker vi, at du må blive styrket i tro og udrustet i Guds plan for dig.

Det er tid, hvor mange også stiller spørgsmål til tro og eksistens. Er du nysgerrig, begyndt at overveje om der er en Gud eller er ny i troen, vil vi elske at høre din historie og tale med dig om, hvad det vil sige at tro på Gud.

Hvem end du er, hvad du tror på, og uanset hvad du kommer fra, er du velkommen i Byens Valgmenighed.

Hvad sker der for studerende?

Vi mødes til gudstjeneste, i klyngefællesskaber og basisgrupper.
Klyngen for studerende hedder Klokkeklyngen, og mødes den 3. søndag i måneden. Basisgrupperne mødes hver anden eller hver uge rundt om i hjemmene.

Vil du med i et fællesskab?

Må jeg komme i kirke, hvis jeg ikke tror på Gud?
Ja, selvfølgelig. Du er altid velkommen i kirken, selvom du ikke tror på Gud, men har lyst til at kigge forbi.

Hvad sker der til gudstjenesten?
Vi starter med at synge samme, så er der en taler, som taler ud fra et stykke i bibelen, en der beder, og så synger vi lidt mere sammen.
Efter gudstjenesten tager vi ofte ud og spiser frokost på Nørrebro.

Hvad skal jeg tage på?
Du må tage det på du har lyst til.

Er det gratis?
Ja, det er gratis.