Tilmeld dig DanskOases Lederdag

Alle ledere og lederaspiranter inviteres til online Lederdag d. 30. januar kl. 10.30-12.00.

Dagen begynder med online visionsmøde for alle ledere og lederaspiranter, en samling med lovsang, visionsinput, bøn for vores bevægelse og vores land – ca. en times samling, hvor vi dykker ned i den vision, vi oplever at Gud har givet til os, og lader os inspirere og rive med.

Ole Backer Mogensen og Ruben Dalsgaard vil lede visionssamlingen og Arvid Asmussen vil lede lovsang.

Efterfølgende er der online grupperum til samtale og bøn.

Find link til DanskOases Lederdag her

Efter mødet fortsætter DanskOases officielle repræsentantskabsmøde i en udvidet form for inviterede repræsentanter.

Sidst på dagen udkommer et spændende videointerview med Ric Thorpe, som er biskop for kirkeplantning i den anglikanske kirke i England.