Husk: Registrer dig til forårsmødet den 17. april

Fordi mødet er et beslutningsforum med afstemninger, vil vi gerne have, at du registrer din deltagelse på forhånd. Det kan du gøre her.

Tilmeld dig inden

Forårsmødet er et beslutningsforum med afstemninger, og derfor vil vi gerne, at du registrerer din deltagelse på forhånd. Det kan du gøre her:

Registrer din deltagelse på forårsmødet nu

Vær opmærksom på, at der er af tekniske grunde kun er 1 stemme pr. device. Det vil sige, at vi kun kan registrere 1 stemme fra den computer eller telefon, du deltager med. Sidder I flere sammen, anbefaler vi, at I bruger hver jeres skærm – og registrerer jer hver især.

Sådan gør du på dagen

Fra kl. 18.45 fredag den 17. april kan du kopiere dette link i din browser:

Så åbner tjenesten Zoom, hvor forårsmødet foregår. Alle er velkomne til at deltage i snak og debat, dog er det kun medlemmer, der har stemmeret.

Program

• Læring: Vi reflekterer over de første tre måneder af 2020. Hvad har vi lært personligt og som kirke? Hvordan skal det forme kirken fremover?
  • Tiende: Vi skal vælge, hvem der skal have tiende af Byens Valgmenighed. Husk at sende en ansøgning, hvis du har en god idé.
  • Regnskab: Regnskabet for 2019 skal godkendes og bliver udsendt på forhånd til alle medlemmer. Der er mulighed for at stille spørgsmål skriftligt inden forårsmødet og kort under forårsmødet.

Læs mere om ansøgningen til og uddelingen af støtte (tiende) fra Byens Valgmenighed her

Bliv medlem

Er du endnu ikke medlem og har derfor ikke stemmeret? Så skriv til sekretariatsleder Maria Callesen på maria@byensvalgmenighed.dk og bliv meldt ind. Så er du med til at støtte op om fællesskabet og er officielt en del af Byens Valgmenighed.