Vær med til at bestemme

Kom med til online årsmøde lørdag den 14. november kl. 20.00 – 22.00.

Årsmødet er stedet, hvor vi tager temperaturen på kirken, og hvor vi er på vej hen.
Du kan komme med dine spørgsmål og forslag, og er du medlem, kan du også deltage i afstemninger om eksempelvis det nye menighedsråd.
Det er altid spændende at være med til, så klik ind på mødet og kom med ind i maskinrummet i vores fællesskab.

Tid, sted og program

Årsmødet foregår i år online lørdag den 14. november kl. 20.00 – 22.00.
Man er meget velkommen til at følge med hjemmefra. Vi har valgt at gøre det online for at sikre, at mødet kan gennemføres trods evt. restriktioner samt for at gøre det nemt for så mange som muligt at følge med.

Mødet vil også foregå på storskærm i Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 Kbh N., hvor der vil være spisning inden og hygge bagefter. Der kommer mere info om dette senere.

Tilmelding og link

For at sikre den bedste afvikling af årsmødet inklusiv afstemninger, skal du registrere dig på forhånd.

Tilmeld dig årsmøde den 14. november her

Derefter får du tilsendt et link til mødet.

Valg og opstilling til menighedsrådet

Der skal i år i alt vælges tre medlemmer og to suppleanter til menighedsrådet. Er det dig, eller en du kender?

Der bliver i alt fem pladser ledige, fordi flere har valgt at stoppe.

• Eva Kaas Pedersen (medlem) stopper
  • Morten Bech (medlem) stopper
  • Jonas Kamp (medlem) stopper
  • Christoffer Thinggaard (suppleant) stopper.
  • Benjamin Hansen (suppleant) stoppede tidligere på året.

Læs: “Derfor stopper jeg”

Medlemmer, som ikke er på valg og fortsætter i menighedsrådet, er:

• Camilla Engrob
  • Berith Falch Madsen
  • Vibeke Hauge Førrisdahl

Menighedsrådet opfordrer alle til at være opsøgende i forhold til nye medlemmer til menighedsrådet. Hvad enten du selv ønsker at stille op, eller du har forslag til nye medlemmer, så send det meget gerne til menighedsrådet.

Menighedsrådet ønsker for medlemmer og suppleanter i menighedsrådet en overgivelse til Gud, kærlighed til og loyalitet over for vores fællesskab og ønsket om, at Guds rige må komme til København. Et medlem eller en suppleant i menighedsrådet skal være et åndeligt forbillede i menigheden og være med til at vejlede præsten.

Ønsker du at indstille dig selv eller en anden til menighedsrådet, skal indstillingen ske til menighedsrådsformand Jonas Kamp på jonas@byensvalgmenighed.dk senest to uger inden årsmødet, dvs. lørdag den 31. oktober.

Se hele det nuværende menighedsråd her

Vil du være med til at stemme?

Så husk, at du skal være medlem af Byens Valgmenighed.
Er du endnu ikke det, så skriv en mail til sekretariatsleder Maria Callesen på maria@byensvalgmenighed.dk

Forslag til dagsordenen

Har du forslag til årsmødets dagsorden skal disse sendes til menighedsrådets formand Jonas Kamp på jonas@byensvalgmenighed.dk senest to uger inden årsmødet, altså senest lørdag den 31. oktober.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte menighedsrådet.

Find menighedsrådets kontaktoplysninger her

Jonas Kamp, formand