Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Gudstjeneste

Anna Earl

Gudstjeneste

Du er hjerteligt velkommen uanset alder, livssituation og overbevisning. Husk, at der er café fra kl. 9.30!

Gudstjenesten foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage på det niveau, der passer dig.

Under prædikenen er der børnekirke for børn i alderen 0 til 13 år. Børn fra 0 til 4 år skal ledsages af en voksen. Husk udetøj til børnene, da de ofte går hen på legepladsen bag kirken.

Cafè: Fra kl. 9.30 er der café med god kaffe. I ro og mag kan du snakke med nye og gamle venner, inden gudstjenesten begynder. Der er ikke kun café for de voksne, men også for børn, så kom alene eller med hele familien og få en skøn start på søndagen!

Parkering: Der er gode muligheder for at parkere ved Vandværket.

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger