Hvem er vi?

I Byens Valgmenighed ønsker vi at lytte til Gud, at gå sammen og at give til andre.

Byens Valgmenighed er en del af den danske folkekirke og har samme trosgrundlag. Vi tror på, at Gud har noget at sige til os i dag, og at det kan forandre vores liv at lytte til Ham.

Vi udforsker og udlever liv og tro sammen med andre. Derfor mødes vi både til gudstjenester og i mindre fællesskaber, hvor vi lærer hinanden at kende og kan høre til.

Vi tror på, at vi i sidste ende har fået alt givet af Gud. Derfor giver vi til andre, blandt andet ved at donere penge til forskellige projekter, ved at være frivillige, ved at opmuntre andre og på mange flere måder.

Uanset om du kender til kirke eller ej, er du altid velkommen til at dukke op til gudstjenester eller andre begivenheder og se, om Byens Valgmenighed er noget for dig.

Stab

  Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
  Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

  Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

   Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn. Som sekretariatsleder er jeg ansat 21 timer ugentligt. Derudover arbejder jeg med kommunikation for Alpha Danmark 9 timer om ugen. Jeg er desuden næstformand i DanskOases lederskab.

    Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.

     Jeg brænder for discipelskab i børnehøjde og drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
     Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og er i en 20% stillling som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på børne-sporene på SommerOase.
     Jeg er gift med Jakob og har Linus på 14 år og Leander på 9 år.

     Frivillig stab

     • Vil du være med?
     • Bliv frivillig sammen med os!

      Har du lyst til at være med sammen med de skønne folk på denne side? Så kontakt sekretariatsleder Maria Callesen (maria@byensvalgmenighed.dk) helt uforpligtende og få en snak om, hvordan du kan være med. Vi vil elske at blive flere :-)

       Jeg har det, mange sikkert kunne bruge mere af - tid.
       Jeg er hjemmegående, 64 år og gift med Gert siden ’75. Vi har to voksne børn og to børnebørn, som kan lide at lege med Momse. Jeg har bl.a. uddannelserne kemiingeniør og social- og sundhedsassistent.
       Tro og kirke har været en stor del af mit liv.
       Jeg har som yngre været frivillig i sognekirke og har mangeårige rødder i Karlslunde Strandkirke, som er karismatisk. Jeg er glad for forbøn, her under for syge og for lovsang.
       Mit ønske i dag er at være høstarbejder. På kontoret er det som gudstjenestekoordinator.

       Menighedsråd

        Kærlighedsbuddet om at elske hinanden på trods af forskelligheder taler stærkt til mig, og jeg arbejder aktivt for at skabe og vedligeholde inkluderende fællesskaber i og omkring menigheden, hvor alle føler sig velkomne, set og værdifulde. Det betyder meget for mig, at vi finder vores styrke i Gud til at vandre med og bære hinanden, og at vi som menighed stiller de rette rammer op for, at det kan lade sig gøre.
        Som souschef i Socialstyrelsens handicapkontor arbejder jeg til daglig med ledelse, med at skabe retning, rammer, trivsel, kollegiale fællesskaber og gode samarbejdsrelationer og bruger også disse kompetencer i mit arbejde i menighedsrådet.
        Privat bor jeg på Amager, er 48 år, københavner af hjertet og har to børn.

         Jeg er gift med Niels Peter og har 3 dejlige drenge. Jeg har en karismatisk baggrund, og derfor er det profetiske meget naturligt for mig. Min tro er en stor del af mit liv, og det fortæller jeg gerne om. Jeg er uddannet jordemoder og arbejder i en lægepraksis. Jeg har 4 års erfaring med bestyrelsesarbejde.

          Jeg er gift med Louise, er far til tre og bor på Amager.
          Jeg er engageret i Byens Valgmenigheds børnekirke, og her er jeg særligt optaget af relationer - at de børn, der kommer i vores kirke, får en relation til Jesus og til andre børn og voksne i kirken.
          Jeg er økonomuddannet og arbejder til dagligt med regnskab.

           Jeg brænder for, at vi oplever en sammenhæng i kirken mellem det liv, vi lever hver for sig som kristne i hverdagen, og at vi mødes om søndagen til gudstjeneste.
           Til hverdag arbejder jeg i et kundecenter i Sydhavnen og bor i Vanløse.

            Jeg er gift med Kasper Skårhøj, bor i Vanløse og har tre børn.
            Jeg er uddannet sociolog og er selvstændig som foredragsholder og konsulen i Ledfrivillige.dk
            Derudover jeg er leder af netværket CrossYoga. Jeg er fitness- og yogainstruktør, forfatter og Youtuber på ‘CrossYoga with Rie’
            I BVM brænder jeg for, at gøre kirken mere åben for mennesker som ikke kender kristendommen eller er nysgerrig på spiritualitet, mening og tro. Der ud over har jeg en del erfaring med ledelse og organisering af frivillige.

             Jeg bor på Nørrebro sammen med min mand Kris. Jeg er optaget af, at det, vi kalder kirke, er relevant for mennesker på Nørrebro, der ikke sidder i kirken søndag. Jeg brænder for, at vores kirke er kendt for diakoni, åndelig frihed og uendelige mængder af gæstfrihed.
             Fagligt har jeg de sidste 12 år arbejdet inden for socialt og kirkeligt arbejde. I MR bidrager jeg med et visionært blik, organisatorisk tæft og strategiske evner.