Hvem er vi?

I Byens Valgmenighed ønsker vi at lytte til Gud, at gå sammen og at give til andre.

Byens Valgmenighed er en del af den danske folkekirke og har samme trosgrundlag. Vi tror på, at Gud har noget at sige til os i dag, og at det kan forandre vores liv at lytte til Ham.

Vi udforsker og udlever liv og tro sammen med andre. Derfor mødes vi både til gudstjenester og i mindre fællesskaber, hvor vi lærer hinanden at kende og kan høre til.

Vi tror på, at vi i sidste ende har fået alt givet af Gud. Derfor giver vi til andre, blandt andet ved at donere penge til forskellige projekter, ved at være frivillige, ved at opmuntre andre og på mange flere måder.

Uanset om du kender til kirke eller ej, er du altid velkommen til at dukke op til gudstjenester eller andre begivenheder og se, om Byens Valgmenighed er noget for dig.

Stab

  Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
  Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

  Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

   Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn. Som sekretariatsleder er jeg ansat 21 timer ugentligt. Derudover arbejder jeg med kommunikation for Alpha Danmark 9 timer om ugen. Jeg har været en del af DanskOases Lederskab siden 2019.

    Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.

     Jeg brænder for discipelskab i børnehøjde og drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
     Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og er i en 20% stillling som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på børne-sporene på SommerOase.
     Jeg er gift med Jakob og har Linus på 12 år og Leander på 7 år.

      Jeg arbejder for og med de studerende og unge voksne i Byens Valgmenighed. I 2019 blev jeg færdiguddannet med en professionsbachelor i ’Kristendom, Kultur og Kommunikation’ (3K).
      Jeg tror på, at Gud er relevant for studerende og unge. Derfor er jeg optaget, hvordan det ser ud at leve et liv med Ham midt i en travl hverdag fyldt med forelæsninger, venner og lange to-do lister.
      Derudover er jeg 26 år, bor på Østerbro og er helt tosset med kartoffelpizza. Jeg er ansat 18 timer om ugen.

      Frivillig stab

      • Vil du være med?
      • Bliv frivillig sammen med os!

       Har du lyst til at være med sammen med de skønne folk på denne side? Så kontakt sekretariatsleder Maria Callesen (maria@byensvalgmenighed.dk) helt uforpligtende og få en snak om, hvordan du kan være med. Vi vil elske at blive flere :-)

       Menighedsråd

        Jeg drømmer om en kirke som er autentisk, rodfæstet og solid, vedkender sig sin Herre og tør være og tænke anderledes - ikke blot for at skille sig ud, men fordi det ER anderledes at følge Jesus. Jeg dyrker parkour, læser jura og bor i Vanløse sammen med min hustru.

         Vi har brug for Guds forvandlende kærlighed i vores liv, i vores relationer og i vores smerte. Udtrykket “He makes the broken beautiful,” beskriver det godt. Jeg er grafisk designer og bor med min mand og tre børn på Amager

          Jeg tror på, at det kærlighedsbudskab, som Jesus kommer med, kan forvandle mennesker og byer. Jeg drømmer om en kirke, som tjener København og menneskene i den, ved at give denne kærlighed videre – både i ord og gerning.

           Jeg brænder for at vi i kirken er klare på, hvad der er væsentligt og dermed kan være åbne overfor de mange forskellige udtryk, åndelig søgen har blandt københavnere i dag.

            Jeg tror på og har selv oplevet Guds transformerende kærlighed i menneskers liv. Jeg lever mit liv for at hjælpe mennesker med at opleve mere af Guds kærlighed.

             Jeg tror, at kirken er Guds plan, og at det er gennem kirken, mennesker møder Jesus.
             Jesus er den eneste, som kan sætte os fri og i mødet med Ham, kan vi være os selv.
             Jeg mener, at vi har et fælles ansvar for at pege på Ham ved at gøre kirken åben og tilgængelig.
             Jeg vil arbejde for at skabe plads, nærvær og ro, så enhver søgende kan få øje på Jesus i Byens Valgmenighed.

              Jeg tror på, at handling taler højere end ord, og at vi derfor som kirke skal vise Guds kærlighed til dem, som har brug for at blive mødt af en omsorgsfuld Gud. Det er den form for kirke, jeg ønsker Byens Valgmenighed kan og vil være.

              Jeg er 25 år og studerer erhvervsøkonomi & psykologi på CBS. På studiet er jeg mest optaget af de fag, der omhandler motivation & trivsel i arbejdslivet. Udover det faglige på studiet kan jeg godt lide at dyrke sport, hvoraf fodbold er min favorit.
              Som en del af BVM’s frivilligstab arbejder jeg en dag om ugen med kommunikationen på hjemmesiden og de sociale medier. Det er mit ønske at kommunikationen bl.a. kan bidrage til et godt fællesskab, hvor nye såvel som ældre let kan komme i kontakt med et mindre fællesskab i kirken. Det skyldes, at et mindre fællesskab har været afgørende for min egen udvikling & trivsel som kristen. Lige nu er jeg en del af klokkeklyngen som holder til på Østerbro.